Een vluggertje is zwaar underrated!

door Yentl

Een vluggertje, ook wel een quickie genoemd, wordt vaak als tussendoortje gezien. Misschien zelfs een beetje als geen echte sekspartij. Onterecht vinden wij! Seks is seks, of je nou twee minuten vurig tekeer gaat of twee uur uitgebreid de tijd voor elkaar neemt. Voorspel en naspel mogen niet vergeten worden, maar toch hoeft niet iedere stoeipartij romantisch, zwoel en langdurig te zijn. Soms willen we het ook gewoon hier en nu. Een vluggertje is hier niet alleen perfect geschikt voor, maar kan ook nog eens onwijs steamy zijn!

vluggertje

Opwindend

Let's get to the point (no pun intended), een vluggertje is in feite pure opwinding die niet meer te houden is. Het is dierlijk. Dieren beleven in het wild immers een zeer korte bevruchting omdat er vaak gevaar op de loer ligt. Door de spanning en snelle ontlading kan een vluggertje dus ook een heel bevredigend effect hebben.

Compliment

Laten we eerlijk zijn, een vluggertje is eigenlijk ook gewoon een heel lekker compliment! Je lover kan zijn/haar handen niet van je afhouden. Hij/zij wil je hebben, nu, hier, direct! Er is geen houden meer aan. Daden zeggen veel dan woorden, dus kom maar op met die daden, right?!

vluggertje

Hallo spontaniteit

Hoewel er ook voordelen kunnen zitten aan het plannen van seks, is spontane seks natuurlijk ook erg prettig! Een vluggertje valt niet te plannen, een vluggertje overkomt je (nou ja, jullie dus). Als dat geen aangename verrassing is dan weet ik het ook niet meer! Overigens is spontaniteit ook goed voor je humeur en verhoogt het de lustfactor in jullie relatie.

Andere locatie

Je weet nu dat een vluggertje dierlijk en spontaan is, maar dit houdt waarschijnlijk ook in dat jullie vluchtige geiligheid op een andere locatie dan de slaapkamer tot een uitbarsting komt. Spannend! No eating in! De lekkerste standjes voor een vluggertje vind je hier.

Meer spanning

Lange relatie? Met deze 5 tips vergroot je de seksuele spanning

10x Body stockings om je lover mee omver te blazen

6x De lekkerste blowjob standjes voor hem én voor jou

Beeld: Pexels

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy