Zo geef je een erotische massage

door Maaike

Ben je de normale hand-en-spandiensten een beetje zat en wil je jullie voorspel nieuw leven inblazen? Ga dan voor een erotische massage! Ben je hier nog niet zo thuis in? No worries! Met deze tips blaas je je lief omver met jouw erotische massage skills.

In the mood

Er zijn wat kleine voorbereidingen nodig voordat je kunt beginnen aan een erotische massage. Zet een sexy playlist op, zet de massageolie klaar en leg wat handdoeken klaar, zodat niet alles onder de olie komt te zitten. Ook kun je nog wat (geur)kaarsjes aansteken om helemaal in the mood komen.

Dit heb je nodig voor een erotische massage:

  • Comfortabel bed of zacht kleed
  • Zwoele muziek
  • Kaarsjes
  • Gedempt licht
  • Massageolie
  • Veer
  • Handdoek
  • Eventueel een kussen

Massageoliën voor een erotische massage

Je kunt kiezen uit verschillende soorten massageoliën. EasyToys heeft een breed assortiment aan massageoliën: met geur, vettige, waterige of tintelende olie. Maar ook kun je gebruik maken van massagekaarsen. Wanneer een massagekaars smelt kun je het kaarsvet gebruiken voor een erotische massage. Ook hulpmiddeltjes zoals massagerollers of -instrumenten zijn zeker een aanrader.

Tip: warm de olie op (tussen je handpalmen) voor je aan de slag gaat!

erotische massage

Naast massageolie, kun je bij EasyToys ook massageattributen en sextoys kopen die je kunt gebruiken voor erotische massages.

Stap voor stap

Grijp niet meteen naar zijn of haar geslachtsdeel, want het is juist de bedoeling dat de massage opwindend werkt. Begin bijvoorbeeld bij de rug en schouders, ga daarna richting de billen en wanneer hij/zij zich omdraait geef je de borsten of borstkas, tepels, buik en navel een heerlijke massage. Gebruik niet alleen je handen, maar ook je lippen en tong om de massage nog sensueler te maken! Het beste plekje om hem/haar op te winden kun je voor het laatst bewaren en zijn de plooien van de schaamstreek met als resultaat dat masseren van deze plek leidt tot een stomende sexpartij. Vergeet niet om een mooi lingerie-setje te dragen om de massage compleet te maken!

Naspel

Wanneer jullie zijn uitgemasseerd en allebei een hoogtepunt hebben gehad is het tijd voor het naspel. Massagekaarsen gebruikt? Dan kan het zijn dat je vriend(in) het weghalen van het kaarsvet op zijn/haar lichaam erg lekker aan vindt voelen, wat misschien wel tot een tweede ronde zal leiden. Meer tips voor naspel vind je hier!

Meer over massages:

Zo geef je een goede massage

Hoe geef je een prostaat massage? – Vrijvraag #66

De lekkerste massageolie om je lief mee te verwennen

Beeld: Pinterest

Dit artikel is in samenwerking met EasyToys tot stand gekomen.

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy