10 hete standjes voor lesbische koppels

door Lotte

Nieuwe dingen uitproberen is een belangrijk onderdeel van goede seks. Ben je op zoek naar nieuwe inspiratie voor je sexytime met je vriendin of scharrel? Gooi deze hete standjes in the mix. Vuurwerk gegarandeerd.

Op schoot

Intiem én een goede variatie. Ga op de schoot zitten van je vriendin met je rug naar haar toe. Zij heeft alle ruimte om je clit te stimuleren met haar vingers of met een vibrator, jouw nek je kussen en je borsten krijgen ook de nodige aandacht.

Standjes voor lesbiennes

Lazy 69

Jullie zijn vast bekend met soixante-neuf, maar dat geklauter over elkaar is niet lang vol te houden. Hebben jullie even wat minder energie, maar wil je toch elkaar verwennen? Dan is de lazy 69 de uitkomst. Het is bijna hetzelfde, maar dan terwijl je op je zij ligt. Easy pleasy!

Standjes voor lesbiennes

Scissor sisters

Scharen, dat mag natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje. Het vergt wat oefening en skills, maar scharen is wel hét standje voor gay genot. Als je behendig bent is het scissoren kun je tegelijk heerlijk klaarkomen.

Standjes voor lesbiennes

Staande ovatie

Staand klaarkomen brengt weer héél andere sensaties met zich mee. Dit standje vraagt wel om een goed evenwicht. Kniel voor de ander. Zij brengt een van haar benen omhoog, zodat je haar oraal kan verwennen. Afhankelijk van hoe lang ze is, moet je een beetje door je knieën zakken. Of doe als het voorbeeld en trek de meest hitsige hakken uit de kast.

Standjes voor lesbiennes

Tête-a-tête

Zit tegenover elkaar met de gezicht naar elkaar toe. Beiden spreid je je benen. Zo kun je aan de slag met handwerk, vibo’s en eventueel een dubbele toy: hiervoor beweeg je allebei je heupen naar voor en achteren.

P.S. Je sokken hoef je niet aan te houden. ;)

Standjes voor lesbiennes

Doggie style

Genieten jullie van seksspeeltjes waaronder een strap-on? Gebruik handboeien om dit standje maak je het extra kinky te maken.

Standjes voor lesbiennes

Not so missionary

Een strap-on kun je gebruiken tijdens veel seksstandjes. Ook tijdens missionaris. Bij elke stoot raken jullie borsten elkaar. Geef jezelf helemaal over aan haar door je vast te binden.

Standjes voor lesbiennes

De raket

Je gaat met je billen op haar gezicht zitten. Zij heeft een geweldig uitzicht en de handen vrij om jou een lekkere borstmassage te geven. Jij kan eventueel een stukje naar achteren leunen en over haar clit wrijven.

Standjes voor lesbiennes

De triangel

Staand seksen heeft iets bijzonders. Bij dit standje spoon je als het ware staand. Ga dicht tegen elkaar aanstaan, laat de voorste dame haar been iets optrekken. Speel met je vingers of met een lovetoy.

Standjes voor lesbiennes

Hips up

Leg twee zachte kussens onder je billen tijdens het beffen. Zo kan zij er beter bij én jij ligt ultra-comfortabel. Ook niet onbelangrijk voor een plezierige vrijpartij!

Standjes voor lesbiennes

Meer voor lesbiennes:

Waarom vrouwen vaker bisexueel zijn dan mannen

Lesbiennes onthullen

Beeld: Cosmopolitan

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy