5 signalen dat je bicurious bent – could you Biloved?

door Lotte

Vrouwenliefde is hot! Onderzoek liegt er niet om. Vrouwen zijn veel vaker geïnteresseerd in een avontuurlijke nacht met hetzelfde geslacht dan mannen. De meeste vrouwen blijken bicurious te zijn!

Ben je benieuwd of jij ook een beetje bi bent? Check de signalen hier!

1. Je volgt liever #GirlCrushes dan #ManCrushMonday

Je kijkt je ogen uit op Instagram en Tumblr. Zoveel mooie vrouwen! Jouw Girl Crushes zijn niet meer op één hand te tellen. Ook in real life gaat jouw oog steeds vaker naar de mooie vrouwen op het terras dan mannen.

2. “Lesbische liefde” is jouw favoriete porna zoekterm

Jij solosext het beste op beelden van twee vrouwen die elkaar verwennen. Man-vrouw sex interesseert je ook wel, maar lesbische porna windt jou véél meer op!

3. Orange is the New Black is een van je favoriete series.

De vrijende vrouwen vond je sowieso al fascinerend. Maar toen Ruby Rose (Stella in de tv-serie) voor het eerst in beeld kwam, voelde je je helemaal in de war.

4. Je fantaseert vooral over sex met een vrouw.

Je vraagt jezelf heel vaak af hoe het zou zijn om het bed eens te delen met een meisje. Wat doe je dan precies? Hoe is het om een meisje te beffen? Wat vinden ze lekker?

5. Je wil álles weten van vrouwenliefde

Als je een lesbienne tegenkomt, probeer je heel subtiel haar de oren van het hoofd te vragen.

Bi love

Om als meisje te experimenteren met andere dames is niet altijd even makkelijk, want hoe weet je of je naar hetzelfde op zoek bent als de chick die je leuk vindt? Daarom wordt het tijd om het wereld wijde web er bij te pakken en een kijkje te nemen op de datingsite Bilove. Jet test de website en deelt haar bevindingen!

Op Bi love kan je gemakkelijk een account aanmaken. Je geeft aan waar je naar op zoek bent en selecteert een profielfoto. Op deze manier word je in contact gebracht met vrouwen die in zijn voor dezelfde dingen. Let wel op, zonder lidmaatschap heb je een stuk minder opties dan met lidmaatschap. Wanneer je een lidmaatschap hebt kun je namelijk chatten, meerdere foto’s uploaden, alle openbare foto’s bekijken, onbeperkt alle profielen bekijken en nog veel meer. De 6,66 euro per maand die je betaalt voor het lidmaatschap is het dus zeker waard.

Eenmaal een account aangemaakt kun je doormiddel van de zoekfilter gemakkelijk zoeken op leeftijd en afstand om je perfecte lady te vinden. Al snel raak je via de chat in gesprek met leuke meiden. Of je nu veel ervaring hebt of weinig, je hoeft je daar geen zorgen over te maken en iedereen is erg open. Niet iedereen heeft een profielfoto geupload, wat het wel moeilijker maakt om een voorstelling te maken van iemand. Uiteraard kun je via de zoekfilter ook alleen zoeken op vrouwen met een profielfoto. Vaak stellen de vrouwen zelf ook voor om een profielfoto toe te sturen als je met elkaar in een leuk gesprek bent geraakt.

Op dit moment heb ik als bicurious lady die al wel wat geexperimenteerd heeft, meer de behoefte aan een leuke chick om mee te gaan daten. Bi love is in dat opzicht meer gericht op het seksueel experimenteren en minder op het daten. Uiteraard zijn deze meiden hier ook gewoon op te vinden. Alleen schrik niet als je bij het opstellen van je profiel bij het gedeelte komt “ik sta open voor:” en opties voorgeschoteld krijgt, zoals travestie, rollenspellen, onderdanig zijn en virtueel vreemdgaan. Je zal op de website dan ook meer meiden vinden die echt willen ontdekken, experimenteren en stellen die graag een partner in crime voor een trio zoeken. Mocht je dus echt op zoek zijn naar een longterm relationship weet ik niet zeker of je dat hier gemakkelijk zal kunnen vinden, maar nooit geschoten is altijd mis toch?

Wil je echter meer over jezelf en je geaardheid te weten komen is dit een perfecte plek om meiden te ontmoeten die er hetzelfde in staan als jij. Bi love is een fijne website waar je erg gemakkelijk met leuke dames in contact komt om gezamenlijk het spannende avontuur aan te gaan. Het is tenslotte nooit te laat om eens van team te wisselen ;)!

Meer over “bicurious”:

– Onderzoek bewijst: vrouwen zijn nooit hetero

– Waarom vrouwen vaker bisexueel zijn dan mannen

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy