Gedachten die je tijdens de seks wilt vermijden

door Yentl

Je bent samen met je lover net begonnen aan een steamy stoeipartij. Het gaat er wild aan toe. De kledingstukken vliegen in het rond en de heftigheid van jullie gezoen neemt bij iedere poging toe. Net voor het moment daar is en alle geiligheid zich opbouwt vraag je je ineens af of je de droger wel hebt aangezet. Hallo moodkiller!

Afdwalende gedachten tijdens de seks zijn niet vreemd, maar soms wel vervelend. Ze kunnen ervoor zorgen dat je niet optimaal geniet en je orgasme steeds verder op de achtergrond raakt. Frustrerend! We kennen allemaal wel het klassieke boodschappenlijstje dat door je hoofd dwarrelt tijdens de seks, zo zijn er nog veel meer irritante vragen, lijstjes en gedachten die ongewenst naar boven kunnen komen.

gedachten

Waar denken we dan aan?

Waar we aan denken kan onwijs verschillen. De één denkt plotseling aan de vuilnisbak die nog bij de weg moet terwijl de ander zich afvraagt hoelang er nog voor nodig is om klaar te komen. En dus ook zo ongeveer alles daar tussen in. Gedachten die niets met jullie te maken hebben kan je beter bewaren voor een ander moment. Helaas kunnen er ook gedachten opkomen die je onzeker maken. Zo kan je je ineens afvragen of je je wel goed geschoren hebt, of je er wel sexy genoeg uitziet in de lingerie keuze die je die ochtend hebt gemaakt. Of je nog wel fris genoeg ruikt en ga zo maar door.

Maar hoe lossen we dit op?

Let it go… Je lief vindt je ongetwijfeld een lust voor het oog. Of je nou je groene, grijze of paarse setje hebt aangedaan, they couldn´t care less! Overigens maakt hoe jij je geschoren hebt niets uit voor de kwaliteit van de seks. Het goede nieuws daarbij is ook nog eens dat we allemaal haargroei hebben, zelfs je lover! Twijfel je of jouw kunsten wel prettig worden ontvangen? Vraag dan wat de ander lekker vind en praat hierover. Je zult zien dat het oplucht. Tijdens het rollebollen kun je proberen om weer terug te komen in het moment door bijvoorbeeld een ander standje te proberen of door te beginnen met dirty talk. Het is opwindend, spannend en zorgt ervoor dat je brein niet meer focust op alle andere gedachten!

Wij zijn benieuwd wat het vreemdste is dat ongewenst door jouw hoofd heeft gespookt tijdens de seks. Laat het ons weten in de reacties!

Meer over seks

De invloed van social media op je seksdrive

Sekstalen: Dit zijn de 5 blauwdrukken

Geen seksleven als ouders? Zo deal je ermee!

Beeld: Pexels

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy