Geheime gedachtes die alle vrouwen hebben

door Julia

Iedere vrouw heeft wel geheime gedachtes, die vaak te gênant zijn om te delen met je vriendinnen, maar wat nou als die gedachtes hoorbaar zouden zijn?

 

Dat dachten de makers van deze video ook, en dus vroegen ze een aantal vrouwen of zij mee wilde werken aan het volgende idee. Wat gebeurt er als de gedachtes die vrouwen met regelmaat hebben, maar daar dus niet voor uit durven te komen, te horen zouden zijn? Negen van de tien keer zijn deze gedachtes heel normaal en kun je ervan uitgaan dat bijna iedereen die weleens in een bepaalde situatie zat zich daar ongemakkelijke dingen bij voorstelde. Beetje vaag zo, maar ik wil het plot niet weggeven.

 

Herkenbaar en hilarisch

Ik herkende mezelf in ieder geval in veel van de situaties die voorbijkomen in deze video, bijvoorbeeld een hele genante zoals deze (voor als je op je werk bent): ‘Ruik ik mezelf nou echt? Oh shit ben ik nu ongesteld geworden, aah nee is het doorgebloed?’ Ik kan daar nog eentje aan toevoegen, shamefull but true, ik vergeet af en toe deodorant op te doen, en dat schiet je altijd te binnen als je niet thuis bent of niks bij je hebt. Of een gedachte die je hebt als je te bewust bent van jezelf: ‘Kijkt hij naar mij snor? Of is het misschien die haar op mijn kin waar hij naar zit te staren?’ En soms kun je ook gewoon heel sarcastisch zijn, dat je later denkt: ‘oh ben ik echt zo gemeen?!’ Bekijk de hilarische beelden hieronder.

 

 

Wat zijn jouw geheime gedachtes? Komen ze overeen met de gedachtes van de vrouwen in de video? Of zijn ze compleet anders? Laat het me hieronder weten in de comments! Ik ben benieuwd.

 

Bron: Buzzfeed Yellow
Beeld: Pinterest

Meer opvallend nieuws:

– Het ideale aantal bedpartners is…

– Erin en eruit: de half-nightstand is de nieuwste sextrend

– Meer sex betekent een beter geheugen

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy