Geluidloos sexen: met deze tips houd je het stil

door Saar

Geluidloos sexen is een must wanneer je in bezit bent van een paar flinterdunne muren. Ben jij klaar met de eindeloze grappen over jouw gekreun en bedgekraak van je buren of huisgenoten? Schaam je je elke keer dood wanneer je iemand voorbij hoort lopen in de heat of the moment? Op deze manieren kan je heerlijk geluidloos sexen!

1. Geluidloos sexen tussen de lakens

Sex onder de lakens, dit is al een geluiddemper en bovendien lekker warm in de koude wintermaanden. Sexen onder de lakens gaat het meest geluidloos met deze standjes:

69

Standje 69 niet een positie waarbij veel 'harde' bewegingen nodig zijn. De kans dat je bed kraakt en alle kanten op schuift is dus minimaal bij soixante-neuf. Bovendien heb je je mond vol tijdens dit standje, waardoor het gekreun minimaal blijft. Als je 69 onder de lakens doet, zorg dan wel voor genoeg frisse lucht zodat je niet

Lepeltje-lepeltje

Bij spooning is minimale kracht nodig en daarom minimaal geluid van een piepend matras of krakend bed. Ben jij degene die luid moet kreunen? Zorg dat je je mond snoert door in je kussen te bijten. Dit kan je bedpartner uiteraard ook doen door je mond te snoeren met zijn of haar hand of met een zoen.

2: Verplaats je bed naar het midden van je slaapkamer

Toen mijn bed nog tegen de muur aanstond, was het zo gênant dat mijn huisgenoot zelfs de ramen hoorde trillen tijdens mijn sexsessie… Het was dan ook de eyeopener van de eeuw om mijn bed in het midden van mijn kamer te zetten. Ook een paar centimeter van de muur af scheelt al een hoop meeluisteraars. Let er dan wel op dat je geregeld checkt dat je bed nog steeds van de muur af staat zodat het gebonk permanent ten einde is.

Een andere optie is om je ergens aan je bed vast te houden. Hierdoor verminder je al een hoop bonkgeluiden. Het bed vasthouden helpt bij de meeste bedden, maar heb je echt een onwijs kraakbed? Misschien helpt het om wat schroefjes aan te draaien.

3: Kraakbed? Schaf een boxspring aan

Heb je dunne muren én een (oud) kraakbed waardoor de hele buurt meegeniet met je bedactiviteiten? Ga op zoek naar een nieuw bed en bij voorkeur een boxspring. Deze zijn meestal geluidloos en liggen bovendien heerlijk zacht.

4: Ritmisch sexen met muziek

Waarom zou je je inhouden als je intens geniet van sex? Door muziek aan te zetten, horen anderen misschien de muziek, maar niet wat jullie doen 'tijdens' muziek luisteren.

Tip: lekker glijden op ritmische (sex)muziek kan met deze LotteLust playlist op Spotify.

5: Geluidloos sexen op een andere locatie

Verplaats de sexsessie naar de grond

Wie zegt dat je bed de enige manier is om lekker te sexen in de slaapkamer? Ook kan je je matras of een dikke deken op de grond leggen. Vaarwel krakend bed, hallo geluidloos sexen op de vloer.

Doggy style op de rand van het bed

Heb je geen zin in een volksverhuizing voor een fijne sexpartij? Dan kan je altijd gaan voor doggy style op de rand van het bed. Als jullie de zijkant van het bed gebruiken, zal het hoofdeinde minder rammelen dan wanneer jullie aan de achterkant staan.

Stomend hete douche sex

Misschien zijn de muren in je slaapkamer flinterdun, maar dat wil nog niks zeggen over andere kamers in het huis. Sex in de douche kan daarom een ideale oplossing zijn.

  1. Kletterende douchestralen zorgen voor geluidsdemping
  2. De deur kan op slot
  3. Zet de muziek aan om water + sexgeluiden te voorkomen

Er zijn verschillende steamy standjes voor in de badkamer. Pas wel op voor uitglijden in de douche.

geluidloos seksen

6: Schakel zoek mijn vrienden in op elkaars telefoon

Wanneer je met meerdere personen woont die in het bezit zijn van een iPhone kunnen jullie 'Zoek mijn vrienden' inschakelen op je telefoon. Zo kun je altijd checken op welke locatie je roommates zijn. Niemand thuis? Maak er lekker gebruik door niet geluidloos te seksen. Op deze manier ben je niet hoog in de adem uit angst dat iemand je hoort. Ze zijn er niet, dus sex er lekker op los!

Vind je permanent op de hoogte zijn van ieders locatie een beetje too much? Kijk dan of jullie elkaars agenda kunnen inzien of delen. Zo ben je ook op de hoogte wanneer je medebewoners op werk zijn of een avond op stap. Is iedereen foetsie? Dan is het eindelijk tijd om lekker luidruchtig van bil te gaan!

7: Heb schijt en hang een 'ik ben bezig' bord aan je deur

Deze tip is vooral handig wanneer je in een (studenten)huis woont waar je je woonruimte deelt met anderen. Hang een sok of bordje aan de deur dat duidelijk maakt waar je op dit moment mee bezig bent. Deze tip is vooral handig voor ladies die het niet uitmaakt of ze gehoord worden of niet. Op deze manier wind je er geen doekjes om en wanneer er grappen komen kan je mooi antwoorden dat je iedereen hebt geïnformeerd over jouw activiteiten.

Meer over bedroom activiteiten:

5 tips om je lover te verrassen in de slaapkamer

Zo bewaar je je sexspeeltjes

De 5 high-end sextoys en hun budgetvariant

Beeld: Unsplash, RawPixel

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy