Tips voor geslaagde buitensex

door Lotte

Wat is een betere manier om van de nazomer te genieten, dan de bloemetjes voor de laatste keer buiten te zetten. Een zwoele zomeravond brengt heel wat zomerkriebels teweeg! Omdat er wat haken en ogen aan buitensex kan zitten, hebben we tips om een potje buitensex te laten slagen.

Gokje wagen

Openbare sex is strafbaar in Nederland en een ongeluk zit in een klein hoekje. Je kunt betrapt worden, maar dit maakt natuurlijk ook dat buitensex extra spanning met zich meebrengt. Zoek een afgelegen plekje op om in volledige rust van elkaar en de buitenlucht te genieten. Hebben jullie werkelijk waar geen idee waar jullie de liefde moeten bedrijven? Misschien zit de juiste spot tussen deze 55 creatieve sexplekken.

Less is more

Korte broekjes en jumpsuits staan misschien wel heel fancy, maar deze mode musthaves zijn erg onpraktisch wanneer jij en je lover de bloemetjes buiten (letterlijk) willen zetten. Ga voor een rokje of jurkje, zodat hij op een simpele en sneaky manier tussen je benen kan verdwijnen.

Essentials

Zand tussen je billen, takken tegen je benen of modder in je haar kunnen the mood nogal verzieken. Voorkom deze ongemakken door simpelweg een zacht kleedje of een groot strandlaken in te pakken. Vergeet ook geen condooms en opfrisdoekjes, zodat jullie de date met een fris en fruitig gevoel kunnen voortzetten.

Laat je gaan

Hoe spannend deze ervaring ook is, probeer je zenuwen los te laten. Hoe meer gespannen je bent hoe minder je kunt genieten van de sex. Ook heeft spanning een negatief effect op je libido. Neem voor de zekerheid een tube glijmiddel mee. Dit is vooral een onmisbaar product als jullie een (spontane) frisse duik nemen. Niemand zit te wachten op stroeve handelingen. Check eerst even welk glijmiddel je het beste kunt kiezen. De laatste tip spreekt dan ook voor zich: geniet!

Meer over sex:

Intiem zonder sex: 6 manieren

Au! Zo voorkom je pijn tijdens sex

Waarom anale sex ook fijn is voor vrouwen

Beeld: Pinterest 

Dit vind je ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy