Goed in bed worden? 6 tips

door Lotte

Voel je je vaak een kluns in bed? No worries, iedereen heeft dat wel eens. Een wijze sexles is dat je om ongemakkelijke momenten moet kunnen lachen. Máár, wil jij echt 100% zeker weten dat jij een echte stoeipoes bent in bed? En wil jij elke keer voor vuurwerk bij jouw lover zorgen? Check deze tips even!

1. Zelfverzekerdheid

Lichamen komen in alle vormen en maten. De sex is altijd beter als beide deelnemers zich goed in hun vel voelen. Daarvoor hoef je geen Instagram-waardig fitness model voor te zijn.

2. Weten wat je wil

Het is zó fijn om je door een ander te laten verrassen in bed. Hoe chill als hij (of zij) je nieuwe dingen laat ervaren, die je nog niet kende. Niet elke persoon heeft deze skills (en dat is ook niet erg). Daarom is het ook belangrijk om je eigen lichaam goed te kennen. Vooral als je het voor het eerst met iemand doet. Elke vrouw of man heeft weer andere manieren waar hij of zij lekker op gaat. Solosexen is natuurlijk dé manier om op verkenning te gaan naar jouw pleasure zones. Volg hier een paar tips. Blijf ook ontdekken als je met z’n tweeën in bed ligt. Variatie is key voor een top sexleven.

3. Vraag erom

Stel nou dat je ligt te vozen met een boy en hij doet iets wat je totaal niet opwindt – of hij zit juist nét niet op je hotspot. Het is een wijze les om te vragen om iets als je iets wil. In het leven, maar ook in the bedroom. Je bedpartner kan niet in jouw hoofd kijken. Zeg niet: “Ehh, dit vind ik niet opwindend”. Maar zeg: “Weet je nou wat ik echt heel lekker vindt: ….”. Vraag er op een verleidelijk manier om en je zult zijn dat je gebeden worden verhoord.

4. Nieuwigheid

Soms wil je iets zonder te weten dat je iets wil. Klinkt vaag, inderdaad. Heb je wel eens gehad dat een man zei: Vertrouw me, ik ga iets nieuws bij je doen. En vervolgens was je Mind Blown! Door regelmatig nieuwe dingen te proberen, ontdek je meer wat je wel of niet lekker vindt. Denk aan andere sex standjes, maar ook buiten sex, speeltjes, anale sex, trio’s et cetera et cetera…

5. Orgasmes faken

We hebben het al eens eerder gezegd… orgasmes faken is the worst idea ever! A. je krijgt niet wat je wil, B. de man denkt nu dat zijn slechte moves goede moves zijn. Denk aan tip #3!

6. Spontane sex

Doe jij het altijd ’s ochtends voor het ontbijt. Of net voor het slapen gaan. Lekker saai! Het kan heel handig zijn om te plannen, vooral als jullie allebei een druk leven leiden. Maar hallo! Waar is de passie?! Bespring je lover eens spontaan. Of geef hem de beste tijd van zijn leven in het pashokje.
Beeld: Pinterest

 

Meer tips om goed in bed te worden:

– 7 spannende voorspel ideeën om hem gek te maken

– Turn ons in bed voor mannen

– Zo maak je een man geil

 

Volg je LotteLust al op Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest en Google+?

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy