Grappige slaapkamersituaties die alleen langetermijn koppels herkennen

door Lotte

Je kent geen schaamte meer voor elkaar. Stiekem is dat heerlijk! Je kan er eentje laten vliegen bij elkaar zonder dat de ander er erg in heeft. In tegenstelling tot in de prille periode van je rela hoef je niet meer van top tot teen zo kaal als een naaktkat te zijn. En die dikke puist op je bil: lekker boeiend! Misschien knijpt je schatje ‘m zelfs wel voor je uit…

Als je al jaren serieus met elkaar gaat, dan ga je grappige ‘regeltjes’ met elkaar maken. Doet hij dat vervelende klusje, dan krijgt hij er een blowjob voor terug.

 

Een vluggertje om beter te slapen

Na een lange werkdag plof je samen op de bank. Sexen is wel even het laatste waar je aan denkt. Tótdat je merkt dat je niet kan slapen. Je tikt je lief aan. “Ben je nog wakker, schat?” *onverstaanbaar gebrom*. “Ik kan niet slapen, ik moet eerst klaarkomen denk ik.” *meer gebrom*. “Oké, vooruit dan. Maar jij moet wel het werk doen.”

 

Ontharingsplanning

Je schreeuwt vanuit de badkamer. “Schat, wil we nog sexen vanavond?” “Nah, nee. Morgen vroeg op.” “Oké, dan hoef ik me niet te scheren.”

 

Onderhandelen

“Als jij alle afwas doet, zal ik je vanavond gaan pijpen.” en meer van dit soort ‘foute’ onderhandelingen. Och, daar heb je een lange relatie voor.

 

Fake sexy talk

Terwijl jij hem een berichtje stuurt dat je in een spannende lingerie-setje ligt met een speeltje erbij terwijl je aan hem denkt, lig je eigenlijk in je onesie te Netflixen. En andersom is hij zich op dat moment ook niet helemaal woest aan het bevredigden terwijl hij aan jou denkt. Het grappige is… dat jullie het waarschijnlijk van elkaar al weten.

 

Piemel plezier

Je kent geen schaamte meer voor elkaar in bed (of waar dan ook). In bed doe je allerlei gekke dingen met elkaars lichaam. Bijvoorbeeld: je tikt op de eikel van zijn piemel en zegt: “Test, test, test. Staat deze microfoon aan.”

We schreven hier een heel artikel over alle gekke dingetjes die vrouwen doen met piemels.

 

Ruziën om make-up sex

Hem uitlokken om die geweldige make-up sex weer eens te hebben. Sorry, not sorry. En dronken sex is anders ook best lekker.

 

Zelfspot in bed

Een van jullie wil iets nieuws in bed proberen dat hij/zij heeft gelezen in een magazine of website. Het begint allemaal heel spannend, totdat jullie samen in de lach schieten om sommige rare tips en gewoon weer doorgaan op jullie go-to sexmoves.

 

Meer over sex en lange relatie:

– Lange afstandsrelatie? 6 essentiële tips

– Een gouden sextip voor de meest intense sex van je leven

– Sextips van gelukkige stelletjes

 

Volg je LotteLust al op Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest en Google+?

Dit vind je ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy