How to: slikken na orale sex

door Julia

Heb je problemen met slikken? Don’t worry je bent niet de enige, er zal geen enkele vrouw zijn die beweert dat ze er dol op is. Maar het doorslikken van zijn sperma hoeft echt geen martelgang te zijn, met deze tips & tricks wordt slikken voortaan een makkie. 

 

#1 Praat erover

Voordat je overgaat op het geven van de ultieme blowjob, is het goed om het eerst even met je vriend te bespreken. Zeker als je echt angst hebt voor slikken, en dat kan allerlei oorzaken hebben, dan is heel belangrijk om dit van tevoren aan te geven. Want, misschien maak je je wel druk om niks en vind hij het helemaal geen probleem als je niet doorslikt. Of kan hij de smaak van zijn goedje verbeteren door anders te gaan eten?

 

#2 Rustig beginnen

Als je moeite hebt met slikken, is het belangrijk om met een klein beetje te beginnen. Verwacht niet van jezelf als je het de eerste keer gaat proberen, dat je meteen alles wegkrijgt. Start gewoon met een kleine hoeveelheid en proef het eerst. Op deze manier kun je wennen aan de smaak, en wordt het de volgende keer makkelijker om meer door te slikken. Vind je een klein beetje al lastig? Slik het dan zo snel mogelijk door, zo wen je er ook aan maar vermijd je het kokhalzen.

 

#3 In control

Samantha zei het al in Sex and the City: ‘You may be on your knees, but you got him by the balls’. Jij hebt de controle, jij bepaalt het tempo, jij bepaalt hoe diep je hem in je mond neemt en jij bepaalt of je wel of niet doorslikt. Laat je nooit dwingen door je lover om iets tegen je zin in te doen. Ik geef je nu tips hoe je het slikken makkelijker maakt voor jezelf, maar voel jij er op het moment suprême niet goed bij, dan doe je het gewoon niet. Zo simpel is het. Als je gestrest bent, of te veel die druk voelt, dan werkt het sowieso niet. Ontspanning is the key.

 

#4 Verbloemen

De vieze smaak van sperma is toch zeker wel de voornaamste reden dat vrouwen moeite hebben met slikken. Wat kun je hier nu aan doen? Zoals ik al bij tip 1 noemde kan hij een handje helpen door zijn eetpatroon aan te passen, maar er is ook iets wat jij kunt doen. Je kunt de smaak verbloemen met iets sterkers, namelijk mondwater! Net voor de blowjob, spoel je je mond even goed met mondspoelmiddel. Het liefst met munt of citrus, zodat de frisheid lekker in je mond blijft hangen als hij klaarkomt. En daarbij geeft het koelende effect hem die extra sensatie, waardoor hij nog meer geniet. Win win!

 

Bron: Badgirlsbible
Beeld: Pinterest

 

Meer sextips lees je hier:

– Sextips van gelukkige stelletjes

– 5 verwenplekjes van de man die je aandacht verdienen

– Je eerste trio: 8 must know tips

1 reactie

Lynn 9 maart 2019 - 16:45

Wat voor mij het makkelijkst is, is het opsparen in je mond. Wanneer de tempo minder snel is heb je meer tijd om het ineens door te slikken. Steeds een beetje slikkende proef je meer van dat goedje en krijg ik juist dan de neiging te gaan kokken…

Beantwoord

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy