Huwelijksnacht: zo wordt het een succes

door Lotte

Na een tranentrekkende ceremonie en te gek feest, is het moment eindelijk daar: de huwelijksnacht. Ein-de-lijk mogen jullie de liefde consumeren. Grapje. Waarschijnlijk hebben jullie het al honderden keren gedaan. Hoe maak je de huwelijksnacht dan toch iets speciaals?

Geen hoge verwachtingen

Sorry dat we beginnen met deze ongelooflijk dooddoener. Veel kersvers getrouwde koppels verwachten vuurwerk en de beste en langste sexsessie die ze ooit hebben gehad. Als het dan niet voldoet aan de droom die voor ogen had, kun je teleurgesteld raken. Het is zonde om met weemoed terug te denken aan jullie huwelijksnacht. “Had beter gekund…”. Ga er met een open mind in. Zorg dat je genoeg aandacht voor elkaar hebt, maak gebruik van de hele kamer, varieer in standjes en heb plezier! En onthoud: de eerste keer als getrouwd stel maakt het sowieso bijzonder.

Niet te dronken (of moe)

Veel stellen komen niet eens toe aan sex tijdens een huwelijksnacht. Dat is heel begrijpelijk, want na zo’n lange, stressvolle dag ben je uitgeteld. Ook wanneer je te diep in het glaasje hebt gekeken, kunnen jullie een sexpartij wel op jullie rug schrijven. Let er dus op dat je niet lam wordt en feest niet tot diep in de nacht door.

En no worries als jullie je ogen écht niet open kunnen houden. Je kunt ook altijd gaan voor ochtendsex. Waarschijnlijk ben je door de brakheid extra geil.

Voorpret

De huwelijksnacht is niet zomaar een potje sex zoals voorgaande. Nee, dit is iets speciaals. Betrek het dus absoluut bij jullie planning voor de Grote Dag. Niet iedereen hoeft te weten wat jullie op het menu zetten voor die nacht, natuurlijk. Je kunt samen afspreken wat jullie van plan zijn of kies ervoor om elkaar te verrassen. Bijvoorbeeld met een nieuw speeltje, massage (je partner for life weet niet dat jij in het geniep een cursus hebt gevolgd), fantastische lingerie of een langgekoesterde fantasie. En denk ook na over de locatie. Wordt dat een bruidssuite, het eerste hotel waar jullie samen sliepen of toch thuis? Zorg ook voor sfeermakers: een lekkere huwelijksnacht playlist, een bubbelbad, rozenblaadjes, een fijne roomspray en – niet te vergeten – tientallen kaarsen. Vraag aan jullie bruidsmeisjes dit klaarzetten.

Zorg ook dat je tijdens jullie trouwfeest genoeg aandacht aan elkaar geven onder vier ogen. Neem de tijd om elkaar op te zoeken, flirt met elkaar en steel af en toe een kus. Zeg dat je zin hebt in vannacht!

Bruidslingerie

Op je huwelijksnacht kun je natuurlijk niet aankomen met een huidskleurige T-shirt beha en gemismatchte hipster. Witte lingerie is standaard voor een huwelijksnacht, maar het hoeft niet. Zwart, rood, blauw of taupe kan net zo prachtig zijn. Wel even opletten dat het niet door je trouwjurk schijnt natuurlijk… Witte bruidslingerie hoeft overigens niet kuis en truttig te zijn. Kijk maar eens naar de bruidsondergoed van weddingwonderland.nl voor de nodige inspiratie voor lingerie met een va-va-voom-factor.

Meer over liefde:

De 5 spannendste rollenspellen en hoe je ze doet

Dit zegt je favoriete standje voor je relatie

Lange relatie? Zo vergroot je seksuele spanning

Beeld: Tumblr

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy