By 

Huwelijksnacht: zo wordt het een succes


Na een tranentrekkende ceremonie en te gek feest, is het moment eindelijk daar: de huwelijksnacht. Ein-de-lijk mogen jullie de liefde consumeren. Grapje. Waarschijnlijk hebben jullie het al honderden keren gedaan. Hoe maak je de huwelijksnacht dan toch iets speciaals?

Geen hoge verwachtingen

Sorry dat we beginnen met deze ongelooflijk dooddoener. Veel kersvers getrouwde koppels verwachten vuurwerk en de beste en langste sexsessie die ze ooit hebben gehad. Als het dan niet voldoet aan de droom die voor ogen had, kun je teleurgesteld raken. Het is zonde om met weemoed terug te denken aan jullie huwelijksnacht. “Had beter gekund…”. Ga er met een open mind in. Zorg dat je genoeg aandacht voor elkaar hebt, maak gebruik van de hele kamer, varieer in standjes en heb plezier! En onthoud: de eerste keer als getrouwd stel maakt het sowieso bijzonder.

Niet te dronken (of moe)

Veel stellen komen niet eens toe aan sex tijdens een huwelijksnacht. Dat is heel begrijpelijk, want na zo’n lange, stressvolle dag ben je uitgeteld. Ook wanneer je te diep in het glaasje hebt gekeken, kunnen jullie een sexpartij wel op jullie rug schrijven. Let er dus op dat je niet lam wordt en feest niet tot diep in de nacht door.

En no worries als jullie je ogen écht niet open kunnen houden. Je kunt ook altijd gaan voor ochtendsex. Waarschijnlijk ben je door de brakheid extra geil.

Voorpret

De huwelijksnacht is niet zomaar een potje sex zoals voorgaande. Nee, dit is iets speciaals. Betrek het dus absoluut bij jullie planning voor de Grote Dag. Niet iedereen hoeft te weten wat jullie op het menu zetten voor die nacht, natuurlijk. Je kunt samen afspreken wat jullie van plan zijn of kies ervoor om elkaar te verrassen. Bijvoorbeeld met een nieuw speeltje, massage (je partner for life weet niet dat jij in het geniep een cursus hebt gevolgd), fantastische lingerie of een langgekoesterde fantasie. En denk ook na over de locatie. Wordt dat een bruidssuite, het eerste hotel waar jullie samen sliepen of toch thuis? Zorg ook voor sfeermakers: een lekkere huwelijksnacht playlist, een bubbelbad, rozenblaadjes, een fijne roomspray en – niet te vergeten – tientallen kaarsen. Vraag aan jullie bruidsmeisjes dit klaarzetten.

Zorg ook dat je tijdens jullie trouwfeest genoeg aandacht aan elkaar geven onder vier ogen. Neem de tijd om elkaar op te zoeken, flirt met elkaar en steel af en toe een kus. Zeg dat je zin hebt in vannacht!

Bruidslingerie

Op je huwelijksnacht kun je natuurlijk niet aankomen met een huidskleurige T-shirt beha en gemismatchte hipster. Witte lingerie is standaard voor een huwelijksnacht, maar het hoeft niet. Zwart, rood, blauw of taupe kan net zo prachtig zijn. Wel even opletten dat het niet door je trouwjurk schijnt natuurlijk… Witte bruidslingerie hoeft overigens niet kuis en truttig te zijn. Kijk maar eens naar de bruidsondergoed van weddingwonderland.nl voor de nodige inspiratie voor lingerie met een va-va-voom-factor.

Meer over liefde:

De 5 spannendste rollenspellen en hoe je ze doet

Dit zegt je favoriete standje voor je relatie

Lange relatie? Zo vergroot je seksuele spanning

Beeld: Tumblr
Lotte
About me

LotteLust is gemaakt voor vrouwen om over sexualiteit te leren, amuseren en fantaseren. Lotte maakt sex bespreekbaar en doet dit op een open, herkenbare, maar altijd classy manier.

YOU MIGHT ALSO LIKE

Deze sexy accessoires maken jouw kerstoutfit helemaal af
December 15, 2018
Alles voor een lekker foute kerstavond
December 13, 2018
pleasurements
Laat je verbazen door de wondere wereld van high end lingerie
September 08, 2018
dominanter in bed
Dominanter worden in bed: zo pak je dat aan
March 22, 2018
mooie rode lingerie inspiratie-0-1 (1)
Mooi rood is niet lelijk: de top 10 rode lingerie-setjes van nu
December 22, 2017
Waarom de meeste relaties tegenwoordig falen volgens een psycholoog
October 04, 2017
lingerie-trends-herfst-winter-najaar-2017
De mooiste lingerie-trends voor de herfst 2017
September 22, 2017
curvy vrouw
‘Een curvy vrouw maakt mannen gelukkiger’
April 17, 2017
Yes or no: sexy Disney lingerie
April 12, 2017

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *