“Ik heb een micropenis”

door Julia

Jeff is 35 jaar en heeft één seksuele ervaring gehad, hij schaamt zich zo erg voor zijn micropenis dat hij een tweede keer niet aandurft. Lees hieronder zijn persoonlijk verhaal.

 

“Mijn penis is ongeveer 2,5 cm in slappe toestand en stijf is ie zo’n 5 cm. Hij is ook nog eens heel dun. Mijn erectie is vergelijkbaar met het volume van twee cocktailworstjes. De gemiddelde penislengte is slap 9,16 cm en in stijve toestand 13,12 cm. Dit betekent dus dat de penis van de gemiddelde man in slappe toestand langer is dan die van mij als ik een erectie heb.

Ik schaam me dan ook enorm voor mijn micropenis en dat heeft vooral te maken met de dingen die vrouwen erover zeggen. Ik heb het dan weliswaar over persoonlijke ervaringen, maar de keren dat ik vrouwen grapjes heb horen maken over de penislengte van mannen zijn ontelbaar. Een keer ving ik een gesprek op van een aantal vrouwelijke collega’s, ze waren het er allemaal over eens dat mannen met een kleine piemel een waarschuwingsbord moesten dragen.

 

Mijn penis floepte er elke keer uit zodra ik haar probeerde te penetreren

Eerste ervaring

 

Er zijn talloze onderzoeken verschenen waaruit blijkt dat vrouwen mannen met een kleine penis niet aantrekkelijk vinden. Ik ben 35 en heb welgeteld een seksuele ervaring gehad, die ook nog eens heel gênant was. Het is inmiddels ruim 12 jaar geleden en het was met een hele knappe studente. Ik begon me uit te kleden en toen ik helemaal naakt was staarde ze naar mijn penis, ze giechelde hield haar hand voor haar mond en zei ‘Oke’. De teleurstelling was duidelijk hoorbaar in haar toon. Op het moment dat ik moest presteren begonnen de problemen, het condoom bleef niet goed zitten en elke keer dat ik haar probeerde te penetreren floepte mijn penis eruit. Het was zo frustrerend. En als het me dan wel lukte om in haar te komen zei ze: “Zit ie erin?” Ik kon wel door de grond zakken toen ze dat ze dat zei.

Het was overduidelijk dat de hele ervaring haar niks deed. Ik probeerde haar nog blij te maken door haar oraal te bevredigen, maar ze kwam niet tot een orgasme. Ik dacht dat ik haar eindelijk in de stemming kreeg, maar ineens stond ze op en zei nogal geïrriteerd: “Ik heb dorst” en ze liep naar de keuken. En dat was dat.

 

Deze dame verdient echt veel beter

 

Ik heb haar daarna nooit meer gesproken, maar ik kan me zo voorstellen dat ze heel teleurgesteld en gefrustreerd was. Het zal vast en zeker een vreselijke ervaring voor haar zijn geweest. Het erge is nog dat ik een aantal dagen later een doos chocolade bij haar huis heb afgeleverd, als een soort van excuus en een bedankje voor het feit dat ze intiem met me was geweest. Achteraf gezien heb ik daar enorm veel spijt van, ik bedoel welke loser doet zoiets? Wat had ik verwacht? Dat ze zou denken, ik heb sex gehad met een man die er niks van bakte maar de chocolade maakt het allemaal goed? Nee, deze dame verdient echt veel beter.

 

Niks waard

Met de jaren werd de onzekerheid over mijn micropenis steeds erger. Op een avond keek ik een televisieprogramma genaamd Naked Attraction, een datingprogramma waarbij zes mensen een partner moesten kiezen op basis van diens naakte lijf. In de finale stonden zes mannen op een rij, met tegenover hen een prachtige vrouw. Deze vrouw moest dus op basis van wat ze zag haar date uitkiezen. De presentator stelde haar de vraag in hoeverre de penislengte van een man belangrijk voor haar was. Ze antwoordde: “Jazeker, ik heb me weleens flink vergist. Ik had een man ontmoet en dacht dat hij de perfecte partner voor me was, tot het moment dat hij zijn broek uittrok. Hij had echt de kleinste penis die ik ooit had gezien.”

Toen ik dat hoorde kreeg ik het gevoel alsof ik niks waard was. Die vrouw was natuurlijk gewoon eerlijk, maar de boodschap was duidelijk: mannen met een micropenis zijn niet goed genoeg.

De media doet er ook niks aan om dit onderwerp meer onder de aandacht te brengen. Het wordt altijd als een grapje gebracht, maar ik heb nog niet een serieus artikel gelezen over mannen met een micropenis. Van alle artikelen die ik heb gelezen, de video’s die ik heb bekeken, en de honderden vrouwen die ik online heb gesproken, kan ik alleen concluderen dat de meerderheid van de vrouwen niet enthousiast is over het vooruitzicht van sex met een micropenis. Zolang we dit niet onder de aandacht brengen wordt het ook niet gezien als discriminatie, terwijl dat het wel is.

 

Mijn liefdesleven is non-existent

Eerlijk

Ik zou graag mensen aan het denken willen zetten over het volgende: Als je je aangetrokken voelt tot iemand en je wilt met die persoon naar bed, is het dan eerlijk om hem af te schrijven op zijn kleine penis?

Wat betreft mijn liefdesleven, dat is eigenlijk gewoon non-existent. Ik probeer me nu te focussen op het schrijven en andere onderwerpen die me interesseren. Want ik weet dat als ik op zoek ga naar de liefde, dat ik dan toch van een koude kermis thuiskom. Ik zou me alleen maar down gaan voelen, en ik kamp al met depressie en angst. Die vernedering bespaar ik mezelf liever.

Als ik me aangetrokken voel tot een vrouw dan maakt het me niet uit hoe ze er naakt uitziet, het gaat er mij om hoe ze is als persoon. Maar helaas denken veel mensen er anders over en daarom schaam ik me, daarom denk ik dat er echt iets mis is met me.

Konden mensen maar verder kijken dan dat, dan kon ik dat misschien ook…”

Wat vind jij, is de lengte van zijn penis belangrijk?

 

Meer over de penis:

– Penis feiten waar je mond van open valt

– Onderzoek: voorkeur penislengte hangt af van relatie

– Eerste hulp bij een slappe piemel

 

Bron: Cosmopolitan.com

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy