Jongen vraagt 1000 vrouwen of ze sex met hem willen

door Julia

Zonder eerst een praatje te maken, stelde Brian via Tinder aan maar liefst 1000 vrouwen, matches, de vraag: Hi, wil je sex met me? Dit allemaal voor een experiment. Een aantal vrouwen was meteen klaar met hem, een aantal wist een hilarische reactie te geven en een aantal zei meteen ja.

 

Duizend matches

Voor het sociaal experiment besloot Brian de datingapp Tinder te downloaden. Vervolgens heeft hij non-stop naar rechts geswiped tot hij eindelijk 1000 vrouwen als match had, en hij hen de vraag kon stellen: ‘Hey do you want to have sex with me?’ Sommige vrouwen waren zo beledigd door deze vraag dat ze hem hebben gerapporteerd op Tinder. Oké ergens begrijp ik dat, want tuurlijk het is heel direct, maar aan de andere kant, hallo het is Tinder! Negen van de tien mensen gebruikt deze app voor sex, dus zo raar is het ook weer niet. Maar gelukkig hebben niet heel veel vrouwen hem gerapporteerd, anders was Brian’s account verwijderd en kon hij het experiment niet meer uitvoeren. Uiteindelijk hield hij nog 935 matches over, waaraan hij de vraag kon stellen of ze met hem naar bed wilde. Hoewel een aantal vrouwen hem meteen afwees en hun afschuw over hem uitsprak, waren er ook een aantal die met hilarische antwoorden kwamen. Zoals deze: “Alleen als we het filmen” of deze: “Ja tuurlijk, maar wel nadat je me uit eten hebt genomen” waarop Brian gevat antwoordt: “Wat vind je van McDonalds?”

 

 

Direct op straat

In een eerdere video vroeg Brian random meiden op straat of ze sex met hem willen. Dit deed hij onder andere in Amsterdam, waarin hij bijna een paar klappen had gekregen van een van de meisjes aan wie hij de vraag stelde. ‘That’s not what you ask a lady.’ Check hieronder de grappige video:

 

 

Wat als een vrouw de vraag stelt

Benieuwd naar wat mannen antwoorden als een meisje ze de vraag stelt of ze met haar naar bed willen? Bekijk het hier.

 

Meer opvallende nieuwtjes:

– Orgasme tijdens het sporten

– Sperma vergroot de levensduur

– De ideale penislengte

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy