Jouw ideale bedpartner volgens jouw sterrenbeeld

door Lotte

Geef toe, we kunnen het allemaal niet laten om toch even de Grote Zomerliefdes horoscoop te lezen. Het blijft ons stiekem fascineren of de voorspellingen van de sterren wel of niet kloppen. Van het vinden van een nieuwe liefde tot sextips speciaal voor jouw sterrenbeeld.

Wij bij LotteLust konden de verleiding niet weerstaan om op te zoeken welke sterrenbeeld op het gebied van sex het beste bij ons past. Dan komt de populaire openingszin “Wat is je sterrenbeeld” pas echt goed van pas.

 

Ram

In bed ben jij gepassioneerd en ongeduldig. Bloemen en romantiek is niks voor jou. Je bent geen dromer, je wil er gelijk voor gaan!

Jouw ultieme turn-on: Alles was pit heeft. Subtiel is niet jouw stylo.

Jouw absolute turn-off: Routine sex. Elke vrijpartij moet een verrassing zijn.

De ideale bedpartner: Leeuw, Boogschutter, Waterman, Tweeling

 

Stier

Stieren willen verleid worden. Een diner met wijn bij kaarslicht… dat werk. De stier is een sensuele lover en een twijfelkont. Maar zodra hij of zij voor iemand gaat, is het voor eeuwig. Dit betrouwbare en easy-going sterrenbeeld houdt van ongecompliceerde goede sex.

Jouw ultieme turn-on: Je valt als een blok voor mannen/vrouwen die klassieke versiertrucs uit te kast halen. Bloemen, chocolade en Barry White en jij bent óm!

Jouw ultieme turn-off: Een kinky leren kostuum of ruige sex. De stier bedankt vriendelijk hiervoor.

De ideale bedpartner: Maagd, Schorpioen, Steenbok, Vissen en Kreeft.

 

Tweelingen

Een tweelingen zijn free spirits die eerst geestelijk gestimuleerd moeten worden voordat het fysiek kan worden. Een tweeling is snel afgeleid, maar een intense lover. Lachen en praten tijdens sex en over sex is heel gewoon voor dit sterrenbeeld.

Jouw ultieme turn-on: Dirty talk en nieuwe dingen proberen. Geen tweeling kan weerstaan als je in detail vertelt wat je allemaal van plan bent met hem/haar.

Jouw ultieme turn-off: Een tweeling heeft een hekel aan aanhankelijkheid. Je kunt in een gelukkige monogame relatie zitten, maar als tweeling wil je je wel vrij blijven voelen.

De ideale bedpartner: Weegschaal, Waterman, Ram, Leeuw, Boogschutter

 

Kreeft

Kreeften gaan niet zomaar met jan en alleman naar bed. Friends with benefits is niks voor jou. Jij wil liever een relatie en wanneer je jouw vriend in je ‘scharen’ hebt, wil het hem nooit meer laten gaan. Op het eerste gezicht lijkt een kreeft verlegen, maar ze zich betrouwbare en een van de meest liefhebbende sterrenbeelden om een rela mee te hebben.

Jouw ultieme turn-on: Een gevoel van vertrouwen is een must bij de kreeft. Dat én good food.

Jouw ultieme turn-off: Iemand die onvoorzichtig is met jouw gevoelens. Je bent snel gekwetst en vergeeft niet snel.

De ideale bedpartner: Stier, Maagd, Steenbok, Schorpioen, Vissen

 

Leeuw

De leeuw heeft een zwak voor ‘drama’. Erkenning en waardering zijn heel belangrijk voor jou zowel in bed als in het leven. De leeuw is een gepassioneerde lover die geen genoegen neemt met ‘nee’. Je windt er geen doekjes om en geeft graag een showtje weg om iemand te verleiden.

Jouw ultieme turn-on: Complimentjes kan je als leeuw niet weerstaan. Je ego en je libido krijgt er een superboost van.

Jouw ultieme turn-off: Een dominante, bazige bedpartner. Je bent niet voor niets een leeuw. Jij wil de touwtjes in handen hebben in bed.

De ideale bedpartner: Boogschutter, Weegschaal, Waterman, Tweeling en Ram

 

Maagd

Iedereen denkt al gauw dat dit sterrenbeeld preuts is. Een maagd is eerder kieskeurig. Wanneer een maagd zijn keuze heeft gemaakt, is ze lief, romantisch en onderdanig Een fijne, prettige omgeving is essentieel voor de maagd om te kunnen genieten. Toch is een maagd niet vies van experimenteren. Af en toe een wild standje uitproberen, laat jouw hart sneller kloppen.

Jouw ultieme turn-on: Frisse lakens, traditionele versiertrucs en betrouwbaarheid is waar een maagd van houdt.

Jouw ultieme turn-off: Ruige sex waarbij je op het bed gesmeten wordt.

De ideale bedpartner: Stier, Steenbok, Kreeft, Schorpioen, Vissen

 

Weegschaal

Als sophisticated en perfectionistische weegschaal ben je toegewijde minnaar. Toch kun je je op momenten een beetje afstandelijk voelen. Dit intelligente sterrenbeeld is erg gefascineerd door erotiek van een hoger level.

Jouw ultieme turn-on: Een fancy aangeklede kamer met boeken en een zakenmannen in pak.

Jouw ultieme turn-off: Sex in een tent kun je wel vergeten als je datete met een weegschaal.

De ideale bedpartner: Tweeling, Waterman, Ram, Leeuw, Boogschutter

 

Schorpioen

Je bent een echte freak in the sheets. Je kunt wel drie keer per dag van bil gaan. Maar jij hebt liever vijf minuten pure, ongeremde passie dan een halfuur missionaris. Toch draait het bij jou niet alleen om de sex óf liefde. Er moet voor jou wel een emotionele connectie zijn.

Jouw ultieme turn-on: Kinky stuff. Blinddoek, bondage en zweepjes. Kom maar op.

Jouw ultieme turn-off: Duffe mannen met een laag libido.

De ideale bedpartner: Weegschaal, Vissen, Tweelingen, Kreeft en Waterman

 

Boogschutter

Boogschutters zijn echte avonturiers. Iemand die met jou het bed deelt, geef jij het gevoel alsof hij/zij de enige persoon is op aarde. Jouw lijstje met sexplekken is al vrij lang. Je vindt altijd wel een nieuwe en spannende plek voor een potje sex.

Jouw ultieme turn-on: Avontuur, natuurlijk! Je bent altijd op zoek naar nieuwe dingen om te proberen in bed. Jij bent de to-go persoon voor gekke standjes en nieuwe technieken.

Jouw ultieme turn-off: Voorspelbaarheid is de ultieme killer voor een boogschutter.

De ideale bedpartner: Ram, Leeuw, Tweeling, Weegschaal, Waterman

 

Steenbok

Dit sterrenbeeld staat bekend als een van de meeste hartstochtelijke. Als jij met iemand in bed beland, draai je er niet om heen. Je hebt maar één missie en dat is de ander het zo goed mogelijk naar de zin te maken. Daarnaast ben je een workaholic dus je bent geen vreemde van sexytime inplannen.

Jouw ultieme turn-on: Als steenbok heb je een zwak voor slimme, ambiteuze mensen die het lef hebben om de eerste move te maken.

Jouw ultieme turn-off: Spontaniteit en rare moves.

De ideale bedpartner: Stier, Maagd, Schorpioen, Kreeft, Vissen

 

Waterman

Hoe cliché het ook klinkt… Jij bent zo ontembaar als het water. Je begint slow en sexy, maar als je bent opgewarmd blaas je je lover(s) omver. Toch zal je nooit 100% bezit zijn van iemand. Jij hebt je ruimte nodig.

Jouw ultieme turn-on: Gekke persoonlijkheden en dirty sexmoves

Jouw ultieme turn-off: Wanneer iemand probeert je volledig te claimen.

De ideale bedpartner: Tweeling, Ram, Leeuw, Boogschutter

 

Vissen

Het sterrenbeeld is een echte kameleon. Je past jouw moves volledig aan aan de wensen van degene met wie je tussen de lakens ligt. Door zachtaardigheid van de vissen heb jij een natuurlijk talent voor het geven en nemen van genot. Je bent open minded voor nieuwe ondeugende dingen.

Jouw ultieme turn-on: Rollenspellen! Vissen kunnen geen man in een sexy uniform weerstaan.

Jouw ultieme turn-off: Als jij jouw toewijding en passie niet terugkrijgt in bed.

De ideale bedpartner: Schorpioen, Kreeft, Stier, Maagd, Steenbok

 

Meer over jouw sterrenbeeld:

De beste sexstandjes bij jouw sterrenbeeld

 

Volg LotteLust op Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest en Google+!

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy