Jouw meest sexy eigenschap volgens je sterrenbeeld

door Lotte

Vraag je jezelf weleens af wat mannen het eerste opvalt als ze jou zien? Dankzij welke eigenschap val jij op en wat maakt je onweerstaanbaar voor het andere geslacht? Het antwoord ligt in de sterren…

We doken het internet in en zochten op wat de meest sexy eigenschap is van alle sterrenbeelden. Vind jouw sterrenbeeld in het lijstje en ontdek je verleidelijkste eigenschap!

Ram (12 maart t/m 19 april)

Je bent sterk en assertief. Als jij iets wilt, dan krijg je het ook. En je weet… niets is zo sexy als een zelfverzekerde vrouw die weet wat ze wil.

 

Stier (20 april t/m 20 mei)

Een stier is een genotszoeker en sociale vlinder. Meid, jij valt pas op in een menigte. Je bent altijd het middelpunt van de aandacht. Mannen kunnen het niet helpen, ze willen jou leren kennen.

 

Tweelingen (21 mei t/m 20 juni)

Je bent ingetogen en een beetje timide, maar voor velen is jouw bescheidenheid onweerstaanbaar. Je hebt hard to get spelen geperfectioneerd, zonder dat het arrogant wordt.

 

Kreeft (21 juni t/m 22 juli)

Jouw meest sexy eigenschap is je warme, verzorgende persoonlijkheid. Je bent open, vriendelijk en gemakkelijk aan te spreken. Mannen trekken zich snel naar je toe en voelen zich gelijk op hun gemak bij jou.

 

Leeuw (23 juli t/m 22 augustus)

Zelfvertrouwen is bij jou het sleutelwoord. Je neemt de touwtjes in handen. Je maakt de eerste move en, jazeker, de mannen aanbidden je erom!

 

Maagd (23 augustus t/m 22 september)

Met je slimme en artistieke geest weet je elke man te imponeren en charmeren. Je praat hem zó het bed in.

 

Weegschaal (23 september t/m 22 oktober)

Veel geloven dat Weegschaal het meest begeerlijke sterrenbeeld is. Jij ádemt charme, schoonheid en vriendelijkheid. Jij bent dat meisje in de films die mannen in slow motion zien bewegen als ze haar voor het eerst zien.

 

Schorpioen (23 oktober t/m 12 november)

Je bent gedurfd en gepassioneerd. Mannen vinden je vurigheid jouw meest sexy eigenschap. Je straalt een energie uit die onweerstaanbaar is voor iedereen in je omgeving.

 

Boogschutter (22 november t/m 21 december)

Je bent het sterrenbeeld met het meest geluk en dat pikken mannen gelijk op. Jouw spontaniteit en sparkeling is wat je vooral aantrekkelijk maakt voor het andere geslacht. Hij weet dat hij met jou altijd nieuwe avonturen kan beleven.

 

Steenbok (22 december t/m 19 januari)

Jouw scherpheid en gevoel voor humor zijn de belangrijkste eigenschappen die verantwoordelijk zijn voor jouw sex appeal. Je scherpe humor en woordgrapjes zijn hetgeen waardoor een man in katzwijm valt.

 

Waterman (20 januari t/m 18 februari)

Jouw attentheid en lieve uitstraling maken je perfect girlfriend material. Je weet altijd de juiste dingen te zeggen in elke situatie. Bovendien weet je exact met welke woorden je een man kan verleiden.

 

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

Je bent mysterieus en een tikkeltje duister, waardoor mannen zich uit nieuwsgierigheid al naar je toe trekken. Vanwege je terughoudendheid denk je misschien dat je eenzaam kan worden, maar je ondoordringbaarheid is juist wat je fascinerend maakt.

 

Meer over sterrenbeelden en liefde:

Jouw ideale bedpartner volgens jouw sterrenbeeld

De beste sexstandjes bij jouw sterrenbeeld

 

Bron: YourTango / Beeld: Starlit Makeup Instagram

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy