K(L)ETSPODCAST #18: Fetisjen

door Esther

Wekelijks uploaden we een nieuwe aflevering van DE K(L)ETSPODCAST op Spotify en Soundcloud. Elke woensdag kan je luisteren naar mijn geklets. Ik – Esther – klets met wisselende co-hosts over allerlei sex gerelateerde onderwerpen. Deze week praat ik met Joan, oud collega én trouwe luisteraar, over fetisjen en hoe je die bespreekt met je partner(s).

Wanneer heb je voor het laatst geketst?

Joan vertelt dat ze, voor haar doen, lange tijd geen sex gehad heeft. Ik, Eshter, daarentegen ben gelukkig eindelijk uit mijn libido dipje gekomen.

Fetisjen

Een fetisj is, heel kort door de bocht, een voorwerp, lichaamsdeel, kledingstuk of idee dat voor de meeste mensen niet met sex te maken heeft, maar juist wél opwindt. Joan en ik vertellen over onze eigen fetisjen en wat we meegemaakt hebben met verschillende partners. Veel mensen denken misschien direct aan voeten en leer, maar er zijn oneindig veel fetisjen.

Praat erover

Maar hoe vertel je aan je partner wat jij leuk, lekker en spannend vindt? Het kan best eng zijn om aan een ander uit te leggen waar je opgewonden van raakt, zeker als dit iets vrij specifieks is. Joan en Es geven hun tips en delen hun mening over de aanraders van een aantal luisteraars.

Luister DE K(L)ETSPODCAST

In DE K(L)ETSPODCAST mag en kan alles gezegd worden. Je luistert mee met een eerlijk, openhartig en herkenbaar gesprek. Er wordt gelachen, advies gegeven en de nodige vunzige details gedeeld. Wil je DE K(L)ETSPODCAST als eerste luisteren? Je kunt ons volgen op Insta, Spotify of SoundCloud om zo gemakkelijk op de hoogte te blijven van onze nieuwe uploads.

Afgelopen weken praatte Es met verschillende kletspartners over daten, trio’s, vreemdgaan en nog meer sappige onderwerpen. Het onderwerp van deze week was het idee van een trouwe luisteraar. Als jij ook een leuk topic weet, horen we het graag!

Beeld: Instagram Esther

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy