Korting bij Lotties Period

door Lotte

Het zal jullie niet ontgaan zijn; Black Friday staat voor de deur! Black Friday is de dag na thanksgiving waarop winkels spullen verkopen met grote kortingen. Inmiddels is het dé dag om voor de feestdagen nog even je slag te slaan. Lotties Period speelt hier ook op in door maar liefst 22% korting te geven op de gehele website. Het enige wat jij hoeft de doen is je virtuele winkelmand volladen, code ‘BF22’ in te vullen bij de check-out en voor je het weet ligt jouw aankoop op de deurmat.

Menstruatie ondergoed

Lotties Period is een Nederlands merk dat menstruatie ondergoed verkoopt. Menstruatie ondergoed gebruik je tijdens de menstruatie en vervangt een tampon of maandverband. Je kan de period panties van Lotties gemakkelijk wassen en minstens 2 jaar lang maandelijks gebruiken. Menstruatie ondergoed is daarmee een duurzame keuze én voelt volgens velen veel comfortabeler aan dan maandverband of tampons welke vaak veel chemicaliën bevatten.

Voel je sexy én zeker

Lotties Period verkoopt allerlei verschillende modellen. Zo is er voor iedereen en voor ieder moment een geschikt broekje. Voor de zwaardere dagen kun je kiezen voor een model dat extra absorberend werkt. Denk hierbij aan de Super High Waist of Comfy Super High Waist. Deze broekjes absorberen evenveel bloed als 4 tampons en zorgen er dus voor dat jij je de hele dag niet druk hoeft te maken over vlekken en doorlekken. Heb je minder hevig bloedverlies, en vind je het belangrijk om je ook, of misschien zelfs juist, tijdens je menstruatie sexy te voelen, kies dan voor de Lacy String.

Zwemkleding

Lotties Period is één van de eerste merken die ook een badpak en bikini broekje in de collectie hebben dat geschikt is om te dragen tijdens de menstruatie. Ga je binnenkort op vakantie of is zwemmen jouw favoriete workout? Met de Lotties zwemkleding kun je óók als je bloed verliest met een gerust hart het water in duiken.

Korting op alles!

Met de code’BF22’ krijg je van 21 november tot en met 28 november 22% korting op gehele website. De korting geld op alle broekjes, de zwemkleding én op de bespaarbundels. Koop je een bundel van 7 broekjes krijg je standaard 20% korting, met de code ‘BF22’ gaat hier tijdens Black Week nog eens 22% vanaf. Zo kan je tot wel €78,83 besparen per bundel!

De korting geldt op alle modellen én bundels

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy