De lekkerste lesbische seksstandjes

door Luna

Ben je altijd al nieuwsgierig naar wat lesbische seks in kan houden, of ben je misschien zelf op zoek naar inspiratie voor in bed? Dan heb ik voor jou een selectie gemaakt met de heetste seksstandjes voor lesbische bedpartners. Als jij deze standjes mee de slaapkamer in neemt, hoeft de kachel voorlopig niet te branden.

Lepeltje lepeltje

Je kent het wel. Wanneer je ‘s avonds in bed ligt, beland je samen in de meest comfortabele “spoon” houding ooit. De ideale manier om helemaal in elkaar weg te zakken. Grote kans ook dat je nooit meer uit deze houding wil komen. Het is naast een cozy knuffelsessie ook een fijn standje. De grote lepel oftewel “the big spoon” kan in deze houding namelijk heel goed bij de borsten, billen, clit en vagina van haar partner. Daarnaast kan je altijd speeltjes gebruiken om het nog meer op te spicen. Kruip dicht tegen elkaar aan en geniet van jullie samensmelten. Seks in lepeltje-lepeltje houding kan haast niet fout gaan.

seksstandjes

Doggy

“Huh, maar de Doggy is toch een standje voor hetero-koppels?”.

Mooi niet, ook voor lesbische seks is de doggy erg geschikt. Dit standje doe je met een strap-on, ook wel een voorbinddildo genoemd. Dit is een dildo in een harnas. Het is erg fijn dat de meeste harnassen zo zijn ontwikkeld dat je er verschillende dildo’s in kan doen. Zo kan je zelf uitmaken voor welke dildo je in the mood bent, ideaal! Zelf vind ik de gehele look van een strap-on er heel sexy uitzien. Ik combineer hem dan ook vaak met bijpassende lingerie, zo ben ik helemaal ‘in style’.

Veel mensen denken dat het saai is om iemand te penetreren als je “er zelf niets van voelt”. Maar ik kan met overtuiging zeggen dat kijken naar mijn vriendin me al heel gelukkig maakt. Mocht je toch op zoek zijn naar meer stimulatie dan kan je er altijd voor kiezen om een “dubbele dildo” te kopen. Deze dildo’s kunnen vaak ook in een harnas en zorgen ervoor dat jullie tegelijk gepenetreerd worden.

seksstandjes

69

Deze komt je vast niet onbekend voor. Het is uitgegroeid tot een fenomeen onder de seksstandjes. Wanneer je gevraagd wordt om wat standjes op te noemen zal die er dan ook vast tussen zitten. Sixty-nine, een echte klassieker. Een heerlijk standje voor zowel hetero als lesbische koppels. Maar vandaag even de lesbische variant.

Ga op je handen en knieën zitten met je billen richting je vriendin. Spreid vervolgens je knieën een beetje verder opzij, zo kan je vriendin er goed bij om je te beffen en je eventueel te vingeren. Vervolgens is het handig om op je ellebogen te leunen zodat je bij haar hetzelfde kan doen. Wanneer je de bovenste positie aanneemt ben je volledig in charge je kan bijvoorbeeld een beetje met je billen bewegen om je partner nog opgewonder te krijgen. Voorkom wel dat je niet helemaal op haar gezicht gaat zitten want bovenop kan het op een gegeven moment wat zwaar worden. Je wilt natuurlijk niet dat je vriendin geen lucht meer krijgt. Dus mocht je moe worden- kunnen jullie kunnen ervoor kiezen om verder te gaan op jullie zij. De houding blijft verder hetzelfde, je maakt het alleen wat minder intensief voor de persoon bovenop.

seksstandjes

Lapdance

Wat is er nou heter dan een goeie lapdance van je partner? Voor de verjaardag van mijn vriendin heb ik haar getrakteerd op een lapdance die ik zelf had ingestudeerd. Op YouTube kan je superleuke tutorials vinden van beginner tot advanced. Ook op Spotify staan de beste playlists voor lapdances/stripteases. Met de goeie muziek en de juiste tutorials kan je jezelf ‘at home’ trainen tot een echte professional.

Tijdens het verdiepen in lapdance kwam ik erachter dat er talloze moves zijn die je niet alleen als verleider maar ook als standjes kan gebruiken. Zo heb ik met een lenig trucje mezelf in de houding op de illustratie weten te krijgen. Als ik een beter uithoudingsvermogen had gehad, hadden we een heel fancy seksstandje kunnen maken van dit trucje. Toch waren we waren beiden al erg onder de indruk van mijn lapdance kunsten. Het is altijd leuk om iets nieuws te proberen. Door het enthousiasme van mijn vriendin kwam ik er helemaal in en werd ik aangemoedigd om het meest sexy in mezelf naar boven te halen. Na de show waren we beide botergeil. Een lapdance is dus ook zeker een goeie opwarmer voor een nog hetere avond!

seksstandjes

Welk standje of welke standjes lijken jullie het lekkerst? Laat het ons weten in een reactie!

Laat het ook even weten als je nieuwsgierig bent naar een deel 2, dan gaan we daar uiteraard mee aan de slag!

Illustraties: Luna, AtelierLuSt

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy