5 signalen dat hij alleen sex wil

door Lotte

Niks mis met een relatie die alleen om sex draait, maar als jij het wel voor de love doet wil je natuurlijk weten of de man die je datet hetzelfde erin staat. Je kúnt hem op zijn woord geloven, mannen staan niet berucht om het eerlijk delen van hun gevoelens, hè *knipoog*.

Wil je weten of hij jou het liefst alleen gebruikt voor een goede wip? Soms kijk je zó over de tekenen heen, dus houd je ogen goed open… Wij hebben de 5 grootste alarmsignalen opgenoemd.

1. Hij komt altijd ’s avonds langs.

Als hij een avondje uit is geweest, krijg je een Whatsappje: “Ben je nog wakker? Kan ik langskomen?”. Dat is niet per se een signaal dat hij je alleen wil voor de sex. Als je net aan het daten bent, wil je het liefst op elk moment bij elkaar tussen de lakens kruipen. Let erop als hij ook buiten party-tijden om, het liefst ook ’s avonds langskomt. Na de vrijpartij is hij het liefst zo snel mogelijk weer de deur uit.

2. Jullie gesprekken gaan vooral over sex.

Hoeveel weet je eigenlijk over zijn leven? Hoe heten zijn ouders, wie zijn z’n vrienden? En weet hij het überhaupt wel van jou? Hij toont weinig interesse in jouw persoonlijke gesprekken. Veel diepgang hebben jullie chats niet. De momenten dat hij uit zichzelf een berichtje stuurt zijn op één hand te tellen en leiden altijd naad – jawel – sex.

3. Hij zegt afspraak bijna altijd af.

Samen en public ergens een hapje eten, dat gebeurt nooit. Gezien het hem om de sex draait, zijn gezellige uitjes overbodig. Even spontaan lunchen met jou. Ehhh… dat zit er voor hem liever niet in. Als er geen sexytime in lijkt te zitten, is het voor hem niet boeiend. Lange termijnafspraken maken wil hij al he-le-maal niet maken. Als je voorstelt om iets over een maand te ondernemen, zegt hij steevast: “Eh, we zien wel, joh”.

4. Hij wil je vrienden niet ontmoeten.

En je ouders? Die al helemaal niet! Hij toont geen interesse in wie je vrienden zijn. Een uitnodiging voor een feest van jouw vrienden slaat-ie elke keer weer af. Zegt-ie dat hij “alleen maar alles over jou wil weten”? Run! Run very far!

5. Hij zegt wat je wil horen.

Actions speak louder than words. Dat mag deze man nog eens uitgelegd worden. Wanneer je je zorgen maakt of protesteert over bovengenoemde punten, sust hij je met geruststellende woorden. Maar als puntje bij paaltje komt, maakt hij zijn beloftes niet waar.

 

Meer over relaties en scharrelen:

12 tekenen dat je scharrel verliefd op je is

Erin en eruit: de half-nightstand is de nieuwste sextrend

8 tekenen dat je in een rebound relatie zit

 

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy