Meisje maakt Spotify-playlist voor haar crush

door Julia

Je kunt natuurlijk gewoon je crush, a.k.a. de jongen die je leuk vindt, vertellen wat je voor hem voelt. Maar als je echt zijn aandacht wilt trekken doe je dit op een originele manier. Zoals de 17-jarige Hannah Woodley uit Amerika deed.

 

Hoewel de meeste mensen het op een praatje, een appje of een belletje houden, deed Hannah iets wat haar crush nooit zal vergeten.

 

Gevoelens

Het 17-jarige meisje maakte op Spotify een playlist aan voor haar crush, de nummers die deze lijst bevatte drukte precies de gevoelens die zij voor hem heeft uit. De jongen in kwestie is een vriend van Hannah. De titels van de liedjes vormen het volgende bericht:

Ik vind je eigenlijk wel leuk en ik wil hierbij zeggen dat het oke is als jij niet hetzelfde voor mij voelt, maar ik vond toch dat je het moest weten. Als jij het niet voelt, wil ik graag vrienden blijven.

Oftewel:

I kinda like you and I wanted to tell you you might not feel the same and that is okay, but I thought you should know if you don’t feel it I still wannabe friends.

 

Om de playlist een luchtig tintje te geven sloot Hannah af met: ‘I am corny’. Ze plaatste een foto van de playlist op haar Twitter-pagina (zie hierboven) en wat er daarna gebeurde kwam als een totale verrassing.

 

Populair

Mensen op Twitter vonden Hannah’s idee zo leuk dat ze haar begonnen te retweetten, inmiddels staat de teller op 130.131 retweets en 396.822 likes. Ook volgden ze haar voorbeeld door zelf een playlist voor hun crush aan te maken. Waar nogal hilarische speellijsten uit voortkwamen zoals deze van een meisje met de Twitter-naam Kirnilla:

 

https://twitter.com/kirnilla/status/854389591234584576

 

Of deze van Olivia Ralls, die voor de directe aanpak ging:

 

 

Hoe zou jouw playlist er voor je crush uitzien? Laat het me weten in de comments of beter nog, maak er een aan via Spotify en deel hem met ons via social media!

Bron: Twitter
Beeld: Pinterest

Meer over verliefdheid lees je hier:

– Zo trek je zijn aandacht

– Verliefdheid: mannen versus vrouwen

– De lekkerste mannen vind je in deze steden

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy