Vreemde trekjes van je vriend die eigenlijk hartstikke opwindend zijn

door Elsemieke

We zullen het niet snel toegeven, maar naast die bloedirritante gewoontes als het knippen van zijn teennagels onder de douche, heeft je man ook zo zijn leuke kanten. Heus! Stiekem vinden we sommige van die vreemde gewoontes van hem zelfs hartstikke sexy.

Hij kan nog om het hardst roepen dat je er totaal niet vrouwelijk bij zit wanneer je wijdbeens een serie kijkt, maar stiekem heeft hij er geen problemen mee als je zo voor de tv hangt. Des te meer mogelijkheid heeft hij om even ‘terloops’ zijn handen in je broek te laten glijden wanneer jullie favoriete spannende scène voorbijkomt. En zo zijn er ook talloze van zijn vreemde trekjes die je enerzijds bloedirritant vindt, maar tegelijkertijd ook absoluut to die for.

De joggingbroekjunkie

Wanneer hij besloten heeft om de rest van de dag in zijn joggingbroek te spenderen. Lekker makkelijk toch?! Aan de ene kant is het écht vervelend dat hij de moeite niet eens neemt om zich fatsoenlijk aan te kleden. Aan de andere kant is die nonchalante outfit ook een tikkeltje opwindend. Toegegeven: die broek staat hem heel sexy om zijn billen. En wat er allemaal onder zit is op deze manier des te makkelijker los te peuteren…

Té eerlijk?

Je lover staat erom bekend dat hij altijd zijn ongezouten mening over iedereen uitstrooit, of ze dat nu willen of niet. Súper frustrerend wanneer hij je beste vriendin doodleuk mededeelt dat haar nieuwe vriend absoluut een verkeerde keuze is, argh! Op zulke momenten kan je hem wel schieten. Maar in een andere context vind je het maar wat sexy dat hij gewoon voor zijn mening uitkomt. What you see is what you get. Die openheid van hem trek je lekker door tot in de slaapkamer.

Grapjas

Zijn vrienden waarderen hem om zijn absurd droge humor, en wanneer je met de hele groep op stap bent moet hij even bewijzen dat hij het mensen entertainen nog onder de knie heeft. Van de ene seksistische opmerking tot de andere droge opmerking: af en toe kan je hem wel achter het behang plakken. Moet hij nu per se zo ‘leuk’ doen? Ach, in the end is hij degene die met jóu mee naar huis gaat en niet die meid achter de bar, die al de hele avond zijn opmerkingen moet incasseren. Wie is er hier nu de winnaar?

Perfect haar

Zeggen ze dat vrouwen nog úrenlang kunnen tutten terwijl ze allang hebben aangegeven ‘écht bijna klaar te zijn om te vertrekken’. Je vent is nog veel langer in de weer voordat jullie eindelijk kunnen vertrekken. Waar jij inmiddels al je haren al drie keer in de rollers hebt gezet, de juiste outfit bij elkaar hebt gesprokkeld en je make-up absoluut vlekkeloos zit: meneer moet nog éven zijn haar fixen. Om over een geschikt luchtje nog maar niet te spreken. Een uur later is hij dan eindelijk bereid om die badkamer uit te stappen. Tja, het is ook wel weer sexy dat hij zoveel moeite doet om met jou goed voor de dag te komen.

IJdeltuit

Over ijdelheid gesproken! Last but not least: in elke spiegel die hij tegenkomt checkt je man even of zijn o-zo-zorgvuldig aangebrachte coupe van die ochtend nog wel strak in model zit. Súperirritant natuurlijk wanneer jij gewoon lekker met hem door de winkels wil struinen. En ook wel een béétje vervelend dat hij zo ijdel is, dat is toch nergens voor nodig? Stiekem geef je hem groot gelijk en verhoogt dat precies zijn sex-appeal. Een kusje bij elke winkelruit dan maar?

Heeft jouw lover ook van die trekjes die je eigenlijk niet kunt uitstaan, maar die je stiekem toch knikkende knieën bezorgen? Laat het me weten in de comments! Hij heeft niks door… beloofd!

 

Meer over mannen:

Is je vriend ook je beste mattie? Zo kom je erachter

Waarom mannen in pak zo damn hot zijn

Vijf tips voor als je aan een nieuwe relatie begint

Beeld: Pinterest

Dit vind je ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy