Lustopwekkend 5-gangendiner voor Valentijnsdag

door Lotte
0 reactie

Valentijndag staat voor de deur. De dag waarop de liefde wereldwijd in de lucht hangt. Heb jij al leuke Valentijnsplannen? Als het aan ons ligt is liefde niet te koop. Liefde gaat echter wel door de maag! Wat dacht je van een romantisch diner? Sfeervol kaarslicht, zwoele achtergrondmuziek en rozenblaadjes maken het natuurlijk helemaal af!

Voorgerecht: Gevulde avocado’s

Avocado’s bevatten veel foliumzuur en hebben een hoge concentratie van vitamine B6. Deze combinatie zorgt voor extra fysieke energie. Hierdoor zit je lekker in je vel. En deze energie kun je natuurlijk goed benutten in de slaapkamer!

Tussengerecht: Vijgensalade

Vijgen bevatten veel aminozuren die essentieel zijn voor verhoging van het libido. Tevens stimuleren deze zuren het seksuele uithoudingsvermogen. Een goede aanvulling op het voorgerecht als je het ons vraagt!

Hoofdgerecht: Risotto met saffraan en tomaat

In de Griekse mythologie werd saffraan gebruikt om lust, passie en seksuele energie op te wekken. Wetenschappelijke onderzoeken hebben bevestigd dat deze exotische specerij de aanmaak van hormonen stimuleert. Daarnaast bevat het kruid ook bestanddelen die veroudering tegengaan, vetverbranding versnellen en stress bestrijden.

Nagerecht: Chocolademousse

Pure chocolade staat gelijk aan een goed gevoel. Dit komt omdat het goedje cafeïne en theobromine bevat. Dit zijn stofjes waar je een blij gevoel van krijgt. De stof anandamide in chocolade zorgt weer voor lustgevoelens. Tot slot zit er fenylethylamine in chocolade. Ons lichaam maakt dit stofje aan wanneer we verliefd zijn en als je een orgasme hebt. Voldoende redenen om wat repen in te slaan, nietwaar?

Drankje: Watermeloen cocktails

Niet alleen past dit roodkleurige drankje enorm goed bij de dag van de liefde… Ook zit dit liefdesbrouwsel bomvol stofjes die de productie van stikstofmonoxide bevorderen. Dit leidt weer tot pure ontspanning van de bloedvaten in je lichaam. Je bloedvaten kunnen zelfs zo zen raken, dat meloenen hetzelfde effect kunnen hebben als Viagra.

Na het diner volgen jullie elkaar natuurlijk de slaapkamer in. Lees ook de Valentijns-ideeën voor romantische sex.

Meer over sexdrive:

Waarom je libido tijdens de lente door het dak gaat

Foodies opgelet: deze kruiden werken libidoverhogend

Van deze maaltijd krijg je zin in sex

Beeld: Pinterest

Dit vind je ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy