5 manieren om sextoys te gebruiken

door Lotte

Anno 2021 hoef je je écht niet meer te schamen als je sexspeeltjes gebruikt. Sterker nog: het wordt aangemoedigd. Sextoys = self care. Wil je nog meer experimenteren en ontdekken? Check dan onze 5 tips.

Valentijnsdag kortingen

Single, in een relatie of iets ertussen… de dag van de liefde mag door iedereen gevierd worden. Zoek je nog een Valentijnsdag cadeau voor haar, hem of jezelf? Verwen je lover of jezelf deze Valentijnsdag met een fijne toy van sexual wellnessmerk LELO. Vanaf 4 februari strooien ze met kortingen van 20 tot 50 procent. De kortingen vind je hieronder.

1. Meervoudig orgasme ontdekken

Wanneer je het clitorale orgasme kan bereiken, kun je ook experimenteren met meer erogene zones. Wat is nou lekkerder dan twee keer klaarkomen? Een meervoudig orgasme houdt in dat je niet één, maar twee keer of meer acht elkaar klaarkomt.

Veel vrouwen komen heftiger en makkelijker een tweede keer (en eerste keer) klaar als ze een speeltje gebruiken. Dat is best logisch, een vibe is nou eenmaal veel krachtiger dan je vingers. Als je een dubbel orgasme wilt proberen met een speeltje erbij, tippen we de SONA 2 Cruise van het prijswinnende sexual wellnessmerk LELO. Deze clitoris stimulator maakt gebruik van sonische golven om je clitoris te stimuleren. Dankzij de Cruise control-technologie zet de sextoy een ‘tandje bij’ op het moment dat je nodig hebt, namelijk net voor je orgasme als je de toy hard tegen je lichaam drukt. Hallelujah!

Shop op LELO.com met valentijnskorting van 20%

lelo sona 2 cruise

2. Spanning op afstand

Laten we eerlijk zijn: de coronacrisis en lockdown zijn nou niet bepaald een wonder voor de intimiteit in je relatie. Door continu thuis te zitten, groei je eerder uit elkaar dan naar elkaar toe. Regelmatig iets out of the box proberen houdt je sexlife toch levendig. Zoek samen de spanning op door een speeltje met een afstandsbediening te gebruiken. Jij – of je vriendin, als je die hebt – brengt het speelgoed in en de ander houdt de remote vast. Het Hula Beads-speeltje van LELO is heel geschikt om voor dit avontuur te gebruiken. Het is ook mogelijk om de koppeltoy’s van LELO te gebruiken. De Tiani en Ida stimuleren je G-spot en je clitoris. Deze kun je dragen tijdens de (penetratie)sex, maar blijven ook op hun plek als je kleding draagt.

Shop op LELO.com met 50% korting.

lelo hula beads

3. Om te masseren

Neem je weleens de tijd voor slow foreplay? Voorspel is belangrijk om het vuurtje aan te wakkeren. Het hoeft niet per se te bestaan. De Smart Wand 2 van LELO is eigenlijk een sexspeeltje, maar is ook heel lekker om mee te masseren. Wist je dat wand massagers vroeger écht alleen als masseerapparaat werden gebruikt? De krachtige vibraties dringen diep door in de huid en zorgen voor een echt lekker ontspannen gevoel. Het één leidt vanzelf tot het ander.

Shop op LELO.com met 20% korting.

lelo smart wand 2

4. Samen komen

Tegelijk klaarkomen is een echte boost voor de intimiteit, maar bij heterokoppels is dat zo makkelijk nog niet. Meestal komt een man sneller dan de vrouw. Bovendien kan slechts 80 tot 90 procent van de vrouwen niet klaarkomen door alleen penetratie. Hierdoor ontstaat er bij veel heterostellen de beruchte orgasmekloof: de man komt tijdens sex vaker klaar dan de vrouw. De koppeltoy Tiani 3 kan daar een groot verschil in maken! Dit duo-speeltje kun je dragen tijdens de penetratiesex en prikkelt de G-spot en clitoris van de vrouw. Bij het speeltje hoort een afstandsbediening waarmee jij of je partner de vibraties en standen kan aanpassen.

Shop op LELO.com met 25% korting.

lelo tiani 3

5. Bekkenbodemspieren trainen

Wist je dat er ook erotische speeltjes zijn om je bekkenbodemspieren te trainen? Deze spieren zijn erg belangrijk. Ze zorgen ervoor dat je je urine kan ophouden (aanspanning) en penetratie kan hebben (ontspanning). Door de LELO Beads Plus te dragen kun je deze spieren trainen. Als je dit regelmatig doet kun je in the bedroom allerlei voordelen ervaren. Zoals meer gevoel tijdens penetratie voor jou én hem en makkelijker en heftiger klaarkomen.

Shop op LELO.com met 20% korting.

lelo beads plus

Beeld: LELO

Dit artikel is in samenwerking met LELO tot stand gekomen

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy