Mannenliefde #7: Parkeerplaatssex

door Bas

Parkeerplaatsen waar mannen elkaar ontmoeten om snelle sex te hebben: in de volksmond ook wel 'homoparkeerplaatsen' genoemd. Vroeger vond je langs elke snelweg wel een parkeerplaats waar mannen stiekem aan het rommelen waren. Tegenwoordig verdwijnen er steeds meer 'homoparkeerplaatsen'. Ik wilde een keer een HOP-avontuur meemaken en de bosjes in nu het nog kan en zocht tips op voor parkeerplaats sex.

Geschiedenis van de parkeerplaats sex voor mannen

Sinds er tal van gay bars zijn in ons tolerante Nederland, verdwijnen er steeds meer 'natuurlijke' homo-ontmoetingsplaatsen (HOPs). Dat was vroeger wel anders. Vroeger, toen de lucht nog schoon en de sex nog vies was. Vooral tussen mannen. Om toch een dosis mannenliefde te ontvangen, waren parkeerplaatsen ongeveer de enige plek waar de druk van de ketel af kon. In Nederland heten die plekken homo-ontmoetingsplekken (HOP's) en ja, ze bestaan nog steeds.

Toen homoseksualiteit, voor de seksuele revolutie van de sixties, nog taboe was ontmoetten hitsige mannen elkaar vroeger 'op de baan'. Een gevaar van HOP's was dat er geen veiligheid was. Wanneer je werkt overvallen of erger: verkracht, kon je geen aangifte doen. Want dan zou je moeten opbiechten dat je "van de verkeerde kant" was. En ja dat kon vroeger niet. Lang leve de betere tijden van nu!

De HOP's bestaan nog wel, omdat niet iedereen erop zit te wachten om bakken met geld uit te geven in gay bars, datingapps en feestjes. Om snel (seksueel) contact te hebben met andere gay's buiten de commerciële en reguliere gelegenheden, bieden HOP's dus een uitkomst.

parkeerplaats sex

Essentiële informatie over parkeerplaats sex

Waaraan voldoet een geschikte HOP?

  • Goed bereikbaar met de auto
  • Niet teveel in de middle of nowhere (verdwalen of een takke-eind rijden, daar zit ook niemand op te wachten)
  • De HOP moet voldoende beschutte plekjes hebben, zoals een bos met veel lage struiken

Wanneer is het spitsuur?

Vaak denken mensen dat de meeste activiteit op een HOP's nachts plaatsvindt, maar ook rond lunchtijd kunnen HOP's erg druk zijn. Ik heb me laten adviseren dat ik het best op een drukbezocht tijdstip naar een HOP moet gaan. Dat is het meest veilig. Er is minder kans op diefstal, omdat het druk is en er sprake van sociale controle op veiligheid.

HOP bezoeker: mannen met een wijffie op de bank

Mannen met een wijffie thuis. Het is een vooroordeel dat alleen deze mannen een HOP bezoeken, maar er zit een kern van waarheid in. Mannen met dubbelleven vind je zeker terug op een HOP. Ik heb het eerder te doen met deze gevallen, omdat ze net als vroeger niet hun ware zelf kunnen zijn in hun omgeving.

parkeerplaats sex

Tips voor een wipje in de natuur

  1. Ik ga op reis en neem mee… Voor een avontuur in de natuur is voorbereiding het halve werk. Ik heb zelf altijd glijmiddel en condooms in mijn nachtkastje, waar ik ook geregeld gebruik van maak. Waarom zou je dat niet meenemen naar een HOP? Voor een fijne buitenwip kan je eventueel ook nog een kleedje meenemen. Wij mannen hebben geen last van zand in onze doos, maar niemand wordt gelukkig van een zanderige bips.
  2. Voorkom pottenkijkers en zoek een voldoende beschutte plek uit. Anderen hoeven jullie avontuurtjes niet en public te aanschouwen. Dit scheelt ook weer een fikse bon (en internet fame) wanneer je wordt betrapt.
  3. Check voor vertrek nog even de plantenencyclopedie en verdiep je hoe brandnetels en berenklauwen en ook alweer uitzien. Nog een paar dagen 'nagenieten' van brandende bulten op planten. Tja, dat wil niemand toch?
  4. Neem alleen mee wat je nodig hebt en laat je Rolex of Ray-Ban gewoon thuis. Wat heb je aan deze retedure items tussen de hertjes op het veld? De kans op diefstal, een opengebroken auto of oplichting wordt zo ook een stuk kleiner.
  5. Mocht je een verkeerde neukmaat hebben uitgekozen en in een benarde situatie terechtkomen, roep dat zo hard mogelijk om hulp. Grote kans dat er vijf struiken verder ook natuurgenieters zijn die je te hulp kunnen schieten.
  6. Probeer, ondanks een panieksituatie, uiterlijke kenmerken van je belager op te slaan in je geheugen. Als je aangifte doet, maakt een omschrijving van de dader het proces een stuk makkelijker.
  7. Tot slot, wil je anoniem een HOP bezoeken? Trek dan onopvallende kleren aan en doe een hoed en zonnebril op.
parkeerplaats sex

Mijn ervaring: HOP on or HOP off?

Ik heb het uitgeprobeerd, de HOP. Eindstand: ik ben geen fan. Ten eerste was er destijds een wespenplaag gaande en was ik meer bezig was met wesp-ontwijkende activiteiten dan seksuele activiteiten.

Ten tweede omdat je de hele tijd op de hoede moet zijn dat niemand je ziet. Het laatste wat ik verlang is mijn five minutes of fame bereiken met natuurporno.

Tot slot omdat ik me achtergesteld voelde. Een HOP doet mij vooral denken aan tijden waarin ik niet mezelf kon zijn en alles achter gesloten deuren plaatsvond. Niet voor niets zijn er tal van gay gelegenheden die als paddenstoelen uit de grond zijn geschoten.

Meer over mannen:

Mannenliefde #6: Slap(pe) lullen

5 verwenplekjes van de man die aandacht verdienen

Mannenliefde #4: wanneer je huisgenoten een trio regelen terwijl je thuis bent

Beeld: RawPixel, Unsplash

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy