De lekkerste massage-olie om je lief te verwennen

door Selena

Het geven van een massage is niet alleen romantisch, maar ook heel opwindend voor jullie beiden. Is je partner gestrest, moe of wil je simpelweg jullie intieme band versterken? Verwen hem of haar dan met een spa day at home. Een massage kan namelijk stress verlichtend en ontspannend werken. Al helemaal als je ‘m van je geliefde ontvangt. En het is natuurlijk een perfecte manier om in the mood te komen. Weet je niks van masseren of massage-olie? No worries, wij vertellen je alles wat je moet weten.

Creëer een ontspannen sfeer

Voordat je gaat masseren is het belangrijk om de ander op zijn gemak te stellen. Dim de lichten, steek kaarsjes aan en zet zachte muziek op. Als de sfeer fijn en kalm is, is het ook makkelijker voor je partner om te ontspannen en alle zorgen van de dag los te laten. Zorg er ook vooral voor dat je zelf ontspannen bent. Als jouw energie onrustig is, neemt de ander dit over. Just relax!

Maak gebruik van massage-olie

Niemand houdt van een droge stugge massage. Zorg dus dat je een lekkere massage-olie in huis hebt. Als je massage-olie koopt, let dan op de kwaliteit. Normale olie is namelijk niet hetzelfde als massage-olie. Olie die voor het masseren is maakt de huid niet te glad en is ook verzorgend. Als het te glibberig wordt, kunnen je handen de huid niet meer stevig kneden.

Verwen je partner extra door een olie aan te brengen met een prettige geur. Check deze overheerlijke massage-oliën en leg je schatje in de watten met een fijne, ontspannende massage! They will love it!

Gebruik goede massagetechnieken

Essentieel voor een goede massage: de juiste massagetechnieken. Het laatste wat je wilt is je lover bezeren. Kijk de kunst af van de professionals in deze massage-video. En oefenen, oefenen!

Meer over sex en body:

Zo geef je een goede massage

Erogene zones van de man: dit zijn ze

Een orgasme als medicijn

Beeld: Unsplash / Bron: Massagehuys

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy