De fijnste masturbatietechnieken voor vrouwen

door Maaike

Het vrouwelijk orgasme: het kan soms nog een hele opgave zijn om het hoogtepunt te bereiken. Toch zijn er heel wat manieren om jezelf (of je partner) te laten komen. Wij delen een de beste masturbatietechnieken met je.

1. Opwinding is key

Een orgasme begint bij goede opwinding. Plaag jezelf een beetje en streel jezelf zo’n 10 minuten over je hele lichaam (lees: dijen, borsten, tepels, hals), maar probeer nog niet je clitoris aan te raken. Op deze manier bouw je een lekkere spanning op.

2. Figuurtekenen

Cirkels, driehoeken, strepen… of het hele alfabet, it’s up to you welke figuurtjes jij tussen je schaamlippen tekent. Probeer ze één voor één uit en ontdek wat het beste voor jou werkt. In ons boek ‘Kom je ook’ van Laura Hiddinga, vind je ook een aantal masturbatietechnieken, zoals deze:

Tip één: Leg je wijsvinger en middelvinger aan de linker- en rechterkant van je binnenste schaamlippen. Als je nu knijpt, zou je je clitoris moeten voelen. Beweeg je vingers dan in rondjes, van boven naar beneden of van links naar rechts.

Tip twee: geen rondjes-fan? Maak een op-en-neer beweging van je plasbuis tot je clitoris. Zoek uit of je het lekkerder vindt om op de heen- of terugweg meer druk te zetten.

3. Rustig naar de finish

Klaarkomen is geen wedstrijdje. Heb je de smaak te pakken? Zijn de techniek, druk, snelheid en het ritme in orde? Onderdruk dan de neiging om direct harder en sneller te gaan. Vaak werkt dit averechts. Houd daarom deze masturbatietechniek aan en voer de snelheid langzaam op. Laat het orgasme maar vloeien!

4. De ‘kom hier’-manier

Een van de meeste geliefde masturbatietechnieken is de kom hier-beweging. Begin met het stimuleren van je clitoris. Dit stimuleert de bloedtoevoer naar je vagina, clitoris en laat je G-spot opzwellen. Breng twee vingers zo’n drie à vijf centimeter in je vagina en ga op zoek naar een ‘sponsachtig’ plekje. Als je die gevonden hebt, maak dan de ‘kom hier’-beweging met je vingers en zet druk tegen dat plekje. Ritme en snelheid opbouwen zijn key. Door de zwelling krijg je druk op je blaas en kun je het gevoel krijgen dat je moet plassen, maar dit mag je negeren. Wanneer je je bekkenbodemspieren ontspant en je volledig overgeeft, kun je zelfs gaan squirten.

5. Randje fietsen

Randje fietsen houdt in dat je je orgasme zo lang mogelijk uitstelt. Dus als je een hoogtepunt voelt aankomen, neem dan enkele seconden rust en ga daarna weer door. Het uitstellen zorgt uiteindelijk voor een grotere explosie van tintelingen.

Meer over masturbatietechnieken en orgasmes lees je in Kom je ook. Bestel dit boek nu en ontvang er een vibrator van EasyToys bij.

Meer over masturbatietechnieken:

11 grappige feiten over masturberen

Superzwoele sex met jezelf

Masturberen voor gevorderden: zó wordt het nog lekkerder

Beeld: Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy