10 tips voor betere solosex

door Lotte

Betere sex willen we allemaal. Al gauw denk je dan aan bedpret met een ander persoon, maar op het gebied van solosex kunnen we onszelf ook wat nieuwe tricks leren…

De meeste vrouwen hebben een vaste ‘masturbatie-routine’. Ze weten wat ze lekker vinden en binnen enkele minuten is de klus geklaard. Maar er is zoveel manieren om het nóg fijner en lekkerder te maken. Heb je al eens gedacht aan deze 10 tips?

masturbatie tips gif 4

1. Gebruik glijmiddel

Het glibberige goedje wordt vaak onderschat. Dankzij glijmiddel kan je soepelere bewegingen maken én het verkleint de kans op geurtjes en irritaties.

2. Geef jezelf een boobmassage

Vergeet je borsten niet! Je twee vriendinnen willen ook meedoen met de pret. Probeer eens zelf je borsten te knepen en je tepels te stimuleren. Wedden dat het extra sensaties geeft?!

3. Sexspeeltjes!

Een vrouw kan niet leven zonder sextoys. Ja, óók als je een relatie hebt. Investeer in een goede toy, van topkwaliteit die verschillende trilstanden heeft. Bijvoorbeeld een van de nieuwe trendtoys. Weet je niet welke je moet kiezen? Check eerst dit artikel.

masturbatie tips gif

4. Maak het romantisch

Romantische avond voor één! Dim de lichten, steek kaarsjes aan en zet een zwoel liedje op. Show yourself some love!

5. Randje fietsen

Ooit van gehoord? Randje fietsen houdt in dat je je orgasme zo lang mogelijk uitstelt. Dus als je een hoogtepunt voelt aankomen, neem dan enkele seconden rust en ga door. Het uitstellen zorgt uiteindelijk vaak voor een grotere explosie van tintelingen, woehoe!

masturbatie tips gif 5

6. Verken je G-spot

Focus je niet alleen op je C (clitoris), maar geeft ook genoeg (lees: veel!) aandacht aan je G-spot. Wissel af of stimuleer allebei de genotsplekjes. Dat kan met je vingers, maar ook in combinatie met een speeltje. Eerder schreven we uitgebreid hoe je de G-spot kan vinden en stimuleren.

7. Kijk een porna-filmpje

Met fantasie kom je een heel eind, maar voor meer verbeelding kun je eens een porna-filmpje opzetten. Als je dat niet zo vaak doet, kan de masturbatie een hele andere beleving voor je zijn. Nooit eerder porna gekeken of niet zo wegwijs in de pornsites? We hebben speciaal de mooiste, vrouwvriendelijke porno geselecteerd.

masturbatie tips gif 2

8. Of lees een sexy verhaal

Toch meer van de fantasie? Laat het de vrije loop nemen door eens een spannend verhaal te lezen. Lees sexy stories hier op LotteLust.

9. Varieer in ‘masturbatie standjes’

Lig jij altijd op je rug te solosexen? Probeer eens wat masturbatie standjes. Ga eens op je kniën of juist op je buik tijdens de masturbatie. De hele druk in je lichaam veranderd waardoor je orgasme ook anders aanvoelt.

10. Geef een showtje weg

Het kan heel heet zijn om je vriend of scharrel mee te laten kijken terwijl jezelf aanraakt. Wie weet kan hij er nog iets van opsteken. Win-win!

masturbatie tips gif 3

Beeld: Giphy

Meer over masturbatie:

– Welke vibrator past bij jou?

– Het nieuwe woord voor mastuberen

– De sextoy trends van dit moment

Volg je LotteLust al op Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest en Google+?

2 reacties

Leon 29 januari 2017 - 17:16

ik heb dat stukje aandachtig gelezen, en ja zeer interessant,vooral over de keuze van een vibrator en de standjes.
Nou wat me dus opvalt is dat het alleen over de vrouw gaat, ja ik ben man en ik kan je eerlijk bekennen dat ik onder de douch ook wel eens met mezelf aan de slag ga vooral vroeg in de morgen.
mijn vriendin weet dit en kan daar ook van genieten zoals ook ik dat doe als ze de hand aan zichzelf legt ? vreemd ik zou het niet weten

Beantwoord
RickRomy 14 juni 2019 - 12:22

Hallo beste lezers. Mijn vrouw en ik doen ook aan masturbatie. Het echt fijn om eerst lang te genieten van ‘solo-play’ samen of natuurlijk alleen. Vervolgens nadat je lekker bezig bent geweest, ga je samen met je partner aan de slag (handjob, oraljob, of gewoon seks) voor het extra lekkere genot. De argumenten die op deze site genoemd worden zijn echt goed, we herkennen onszelf hier in.

Beantwoord

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy