Verras hem met Kerst met deze bijzondere sextoy

door Lotte

In het gemiddelde nachtkastje van koppels liggen alleen tools ontworpen voor de extase van de vrouw? Zie je kans schoon tijdens de feestdagen om je vriend of man extra in de watten te leggen met een luxe toy. 

Masturbator: de ultieme sextoy voor mannen

Vrouwen kunnen met vriendinnen honderduit praten over Tarzans en Womanizers, maar mannen die onderling vertellen dat ze keihard klaarkomen met behulp van een sextoy? Dat is ongekend. Seksspeeltjes is onder mannen nog een behoorlijk taboe. Zonde, want waarom zou het andere geslacht niet kunnen genieten van een extra stimulans? En daarvoor uitkomen…

masturbator

Laat jouw lover kennismaken met de wereld van het vibrerend genot met een mooie masturbator. Dit is hét seksspeeltje voor de mannen. Een masturbator is voor mannen wat de vibrator is voor vrouwen. Een koker waarmee hij (of jij hem) kan aftrekken door op en heen te bewegen. De binnenkant is hol en heeft verschillende structuren die voor extra stimulatie en genot zorgen. Sommige exemplaren maken golvende of zuigende bewegingen en zijn verwarmd om een gevoel van een echte vagina na te bootsen.

Review van de orale masturbator

Nou willen we natuurlijk ook weten wat een échte man vindt van een echte masturbator. Thomas (28) heeft de Otouch Orale Masturbator voor ons getest:

“Nog nooit eerder had ik een masturbator gebruikt. Het apparaat heeft een stoer uiterlijk en is door de knopjes makkelijk in gebruik. De ‘koker’ gaat om de penis heen, hierbij heb ik glijmiddel op waterbasis gebruikt. Toen ik ‘m aanzette trok de koker langzaam vacuüm wat voor een extra lekker genot zorgde. Extra fijn is dat de toy warm werd van binnen. De zachte stand was al fijn, maar de hardste stand was echt genieten voor mij. Door de hardere trillingen en door een roterende beweging met de masturbator kwam ik tot een lekker hoogtepunt. Het maakt het anders en opwindend dat het ‘apparaat’ het doet in plaats van ikzelf. Oftewel echt een aanrader voor het masturberen! Ik ga ‘m vaker gebruiken.”masturbator

Over de Otouch Orale Masturbator

Deze toy is the best of both worlds: hij vibreert niet alleen, maar heeft ook een verwarmende werking. Het heeft negen vibratiestanden met zes ritmes en drie snelheden. De structuur binnenin is glad en soepel. Bij het speeltje gebruik je glijmiddel op waterbasis. De masturbator is gemakkelijk te reinigen met een toycleaner. Hoe wij aan deze mannentoy wijsheid komen? Wij vonden deze informatie over mannentoys op EasyToys.

Eigenschappen op een rijtje

  • Luxe masturbator
  • Verwarmend
  • Neutrale opening
  • Gladde binnenstructuur
  • 6 patronen en 3 snelheden
  • USB oplaadbaar

Wil je meer informatie over de verschillende toys voor mannen? Lees meer op Easytoys of  shop deze Otouch Orale Masturbator nu direct via de webshop EasyToys met korting: van € 49,95 voor € 37,50.

Beeld: EasyToys

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy