De 5 meest sexy plekjes op het lichaam die nog weleens vergeten worden

door Yentl

Oehlala… Een kus in je nek, een streling over je borst, het zet je in vuur en vlam! Niet alleen vrouwen, maar ook de heren hebben verschillende erogene zones. Tijdens een partij rollenbollen worden deze lichaamsdelen dan ook vaak meegenomen. Maar er zijn ook een paar hete plekjes waar je niet zo snel aan denkt.

Oorlel

Speels geknabbel aan de oorlel is typisch iets wat voor vrouwen lekker vinden, maar het werkt ook goed bij veel mannen! Tijdens het likken van dit gevoelige plekje kun je ook nog eens wat ondeugende kreten in het oor van je lief fluisteren. Handig!

plekjes

Tenen

Tegen een voetmassage zeggen we natuurlijk geen nee. Maar hoe zit het met de tenen? Met name het stimuleren van de grote teen kan erg opwindend zijn. Sommige vrouwen raken zo opgewonden van een man die hun teen bespeelt met zijn tong dat het uitloopt op een orgasme, say what?!

plekjes

Navel

De navel is nou niet de meest sexy plek die we kunnen bedenken. Sterker nog, we vinden dit plekje eerder onfris dan opwindend. Toch is het niet verstandig om deze spot direct af te schrijven. Het schijnt dat de stimulatie van de navel, met bijvoorbeeld vingers of tong, een hersenzenuw prikkelt die ervoor kan zorgen dat jij je hoogtepunt bereikt. Goodbye navelpluis en hello slagroomspuit! Belangrijk om te weten: voor veel heren voelt deze stimulatie niet fijn. Dus altijd even checken.

Knieholtes

Stel je de volgende situatie even voor: Het is warm, je loopt in een kort rokje en je crush laat zijn of haar vingers zacht over je knieholte glijden. Wedden dat dit sexy gebaar je in no time doet verlangen naar meer? Tegelijk is het een heel kietelig plekje, dus voorzichtigheid is geboden.

Duim

Deze verwacht je misschien wel in de lijst met opwindende plekjes. Duimzuigen is namelijk echt niet alleen kinderspel. Wanneer jij zijn duim in de mond neemt en zacht begint te zuigen zal hij smachten naar meer. Zeker wanneer je hem hier ook nog eens bij aankijkt. Het doet hem denken aan een ander plekje waar je op kan zuigen…

plekjes

Heb jij een ander woest opwindend plekje die bijdraagt aan jouw happy ending? Wij zijn benieuwd!

Meer over stimulatie:

De lekkerste manieren om je tepels te stimuleren

Zo stimuleer je de clitoris tijdens elke seksmove

G-spot stimuleren: 10 stappenplan

Beeld: Pexels

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy