Altijd beach ready dankzij het menstruatie badpak

door Laura

De zomer komt er weer aan en dat betekent flaneren aan het zwembad, meer of strand! Toch zit één ding ons vaak in de weg van 100% genieten; onze menstruatie. Het komt vaak op de onhandigste momenten. Gelukkig hoef je daar in de toekomst niet meer over te stressen en kan je zwemmen tijdens je menstruatie! Zonder tampon of maandverband, maar met het menstruatie badpak van Lotties Period.

Waterproof menstruatie ondergoed

Als je tijdens je menstruatie wilt gaan zonnen en zwemmen wil je je natuurlijk niet druk maken over het doorlekken en wil je dat je je comfortabel voelt. Nu is een tampon een prima optie als je dat prettig in gebruik vindt, maar voor het milieu is deze optie niet zo’n goed idee! Dan hebben we nog de menstruatiecup, deze breng je ook in je vagina. Een menstruatiecup is goed voor het milieu en kan je meerdere keren gebruiken. Dit lijkt dus een prima optie, maar helaas niet voor in het water. De cup vormt zich naar je lichaam en zuigt zich vacuum, wanneer hier water bij komt is er een grote kans dat die niet blijft zitten. Veel kiezen nog voor de optie; maandverband, zeer geschikt voor mensen die liever niet iets inwendig willen inbrengen. Helaas kan je hier niet mee zwemmen en zien we hier nog niet een waterproof oplossing.

Lotties Period menstruatie badpak?

Lotties Period staat bekend om haar comfortabele en duurzame menstruatie ondergoed. Er zijn verschillende modellen in de shop. Het menstruatie badpak van het Nederlandse merk is vorig jaar gelanceerd, maar was al enige tijd out of stock. Nu niet meer gelukkig!

Hoe werkt dit menstruatie badpak nou? In het badpak zit een waterproof laag die ervoor zorgt dat het bloed niet ontsnapt. Het badpak absorbeert minder bloed dan de gewone Lotties Period slips, omdat het anders ook water ook opzuigt als je een duik neemt. Je kunt wel een tampon én het badpak dragen.

Dus jij hoeft niet meer te stressen over hoe comfortabel je er de aankomende zomer bij zit en kan heerlijk zwemmen tijdens je menstruatie!

Shop de summersale! Tot en met 31 juli shop je alles op lottiesperiod.com met 22% korting. Gebruik de code SUMMER22.

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy