Met deze zoentips zet jij je lover in vuur en vlam!

door Felice

We genieten van het prachtige lenteweer en het geeft ons stiekem wat romantische kriebels. Misschien ervaar jij dat ook zo en heb je eigenlijk wel weer zin om te gaan daten of om meer romantiek te brengen in het liefdesleven van jou en jouw partner. Dit kan natuurlijk op heel veel verschillende manieren, maar het begint vaak met een heerlijk potje zoenen! Of je nu aan je skills wilt werken voor een je nieuwe lover, of het vuur in je huidige relatie weer wilt aanwakkeren, dit zijn lekkere zoentips.

1. Maak oogcontact

Dit klinkt misschien heel logisch, maar het is een stap die velen van ons soms vergeten. Als je al een tijdje samen bent met je lover kun je misschien wel eens vergeten hoe speciaal jullie romantiek is. Kijk je partner diep in zijn ogen aan voordat je hem zoent. Terwijl dat je dat doet kun je lief of zwoel naar hem lachen. Je mooie ogen zullen je boo op zijn kop zetten!

zoentips

2. Steek je tong niet uit

De veelgemaakte beginnersfout! Je hebt deze misschien al een keer gehoord, maar we moeten het nog een keer benadrukken. Wanneer je gaat zoenen zorg er dan voor dat je tong zich nog in je mond bevindt. Pas wanneer jullie aan het zoenen zijn ga je je tong gebruiken. Hoe je die wilt gebruiken is aan jou. Misschien vind je het fijn om zachte en tedere bewegingen te maken met je tong. Het kan ook zijn dat je juist wat wildere tong movements fijn vindt. Dit kan natuurlijk ook erg opwindend zijn! Stop natuurlijk niet je hele tong in de mond van je partner, want dit kan een verstikkend effect hebben.


3. Adem

Met je adem kun je op twee dingen letten. Zorg er ten eerste voor dat je adem lekker fris is! Er is niks vervelender dan zoenen met iemand die geen frisse adem heeft. Poets je tanden voor je date en houdt je pepermuntjes op zak. Tijdens het zoenen kun je het beste door je neus ademhalen. Hiermee voorkom je dat je in de mond van je lief blaast. Het is namelijk geen mond op mond beademingscursus!


4. Waar gaan die handjes heen?

Met je handen kun je jouw zoen naar een next level brengen. Laat je handen over de buik en de rug van je partner glijden om zo nog dichterbij elkaar te komen. Wanna spice things up? Grijp zijn kraag en trek hem tegen je aan. Hij zal het er vast warm van hebben. Je kunt ook je handen tegen zijn wangen aanleggen, dit is heel teder en lief, perfect voor een zoen op het bankje in het park. Voel zelf aan wat je met je handen wilt doen. Wees niet bang om ze te gebruiken!


5. Hungry kisses

Je kent het wel. Die zoenen voordat jullie sex gaan hebben. Who doesn’t love it? Hoewel je misschien houdt van zacht en teder is het nooit verkeerd om ook een beetje kinky te zoenen. Je zult je liefje helemaal gek maken. Je kunt zachtjes op zijn lip bijten en er een beetje aan zuigen. Let er wel op dat je niet te hard bijt want we willen geen bloedbad. Om de zoen nog hitsiger te maken zou je je nagels over de rug en nek van je partner kunnen laten gaan. Dit is voor veel mensen een grote turn-on. Met een kinky zoen geef je aan dat je klaar bent om je partner te verslinden!

zoentips

Meer over zoenen:

Waarom zoenen tijdens de sex absoluut onmisbaar is

Wat links of rechts zoenen onthult over je

Waarom zoenen we eigenlijk? De geschiedenis van de kus

Beeld: pinterest, Unsplash, Giphy

1 reactie

liefdeskruiden 13 mei 2020 - 16:21

Zoenen is als kunst vaak vergeten, terwijl je er zoveel mee kunt bereiken. Gelukkig hebben jullie wat tips!

Beantwoord

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy