Mijn oude manager en een klagende buurman

door Esther

Toen ik 21 was, werkte ik voor het eerst in een bar. Ik had nauwelijks ervaring, was een stuk verlegener dan dat ik nu ben en werd al zenuwachtig als ik koffie moest zetten voor gasten. Ik keek ontzettend op tegen mijn collega’s die prachtige latte art maakten, allerlei cocktail recepten uit hun hoofd kenden en probleemloos konden babbelen met elk type gast dat er maar aan de bar kwam zitten.

Vooral mijn manager Evert was een echte praatjesmaker. Binnen het team was hij degene die de meest gore grapjes maakte, elke mogelijkheid tot een sex joke greep hij met beide handen aan. Tegelijkertijd was hij een charmeur in hart en nieren. Met zijn knappe koppie, uitdagende ogen en perfecte engels, palmde hij elke avond weer alle dames in. In mij leek hij echter nooit echt interesse te hebben. Misschien wilde hij het professioneel houden omdat hij mijn directe leidinggevende was maar voor mijn gevoel was ik gewoon niet zijn type.

Tot ik hem nu ineens, jaren later, tegenkwam op een verjaardagsfeestje. Ik was laat, dus toen ik binnenliep waren de meesten al flink aangeschoten en een enkeling zelfs compleet naar de getver. Ik gooi mijn jas in een hoek van de kamer en kijk de kamer rond. Terwijl ik rustig de mensen om me heen sta te observeren, word ik ineens op mijn schouder getikt. “Es de Prinses,” hoor ik achter me. “Dat ik jou hier mag tegenkomen. Wat een eer.” Ik draai me om en kijk in de blauwe ogen van Evert. Zonder twijfel geef ik hem een knuffel en vraag hoe het met hem is.

We praten elkaar vluchtig bij over de laatste ontwikkelingen in onze levens tot hij vraagt wat ik wil drinken. Samen lopen we naar de keuken waar hij iets voor me inschenkt. “Zelfs op een huisfeestje zorg je er nog voor dat iedereen voorzien is van een mooi drankje,” zeg ik terwijl we proosten.

Hij knikt en ik zie zijn ogen langs mijn benen glijden. “Ben je hier speciaal voor mij naartoe gekomen?” zegt hij ineens. Zijn opmerking overvalt me dus zeg ik niet echt iets terug. “Je weet dat ik je aantrekkelijk vind en ik heb sterk het vermoeden dat jij hetzelfde over mij denkt,” voegt Evert er aan toe. Het verbaast me dat hij ineens zo direct is, maar ik realiseer me meteen dat dit betekent dat hij vanavond met me mee naar huis wil. Zijn zelfvertrouwen bevalt me wel en hij heeft gelijk: knap vind ik hem zeker.

“Blijf je vanavond in Amsterdam?” vraag ik op een zo nonchalant mogelijke toon.

“Ja, ik slaap in principe bij een goede vriendin van me, maar zij is al naar bed en ik heb geen sleutel dus misschien kan ik beter iets anders zoeken.” Hij geeft me een dikke knipoog. Voor het idee maak ik het hem nog even moeilijk en doe alsof ik het heb afgezworen om met collega’s naar bed te gaan. "We werken toch allang niet meer samen Es," zegt hij. "Ik denk dat we het hartstikke leuk kunnen hebben samen."

Ik klets nog wat met een paar anderen vriendjes en vriendinnetjes, drink mijn drankje leeg en laat me verleiden tot een paar shots tequila. Ik voel de shotjes hun werk doen en ga op zoek naar Evert. Ik vind hem uiteindelijk alleen op de bank. Heel even sta ik stil en kijk naar Everts guitige koppie. Hij lijkt druk bezig te zijn op zijn telefoon dus besluit ik hem eens flink af te leiden. Zonder twijfel plant ik mijn knieën aan weerszijden van zijn benen op de bank en ga op zijn schoot zitten.

Met een grijns op zijn smoel kijkt hij op van zijn telefoon. "Es, wat doe je?" vraagt hij. Zonder iets te zeggen, buig ik voorover en kus hem. Zijn snor prikkelt een beetje maar dat weerhoudt me er niet van hem te zoenen. Als twee verliefde tieners, zitten we elkaar nog een tijdje te teasen op de bank tot hij voorstelt om naar huis te gaan. Ik bestel een Uber en nog geen kwartier later lopen we mijn appartement binnen.

Ik sleur hem m'n slaapkamer in en kijk hem uitdagend aan terwijl ik mijn jurk uittrek. Het is donker in mijn kamer maar er is net genoeg licht om elkaar nog te kunnen zien. Zijn ogen glijden langs mijn bijna naakte lichaam als hij richting het bed loopt. Hij kruipt bovenop me en zoent me. Ik merk dat ik al helemaal geil ben en begin ongeduldig aan zijn kleding te trekken.

Als we allebei niks meer aan hebben, voel ik zijn handen ineens overal. Hij streelt me, kust me, likt me en ik kan niets anders doen dan kreunen. Precies op het juiste moment, net voordat ik te ongeduldig word, duwt hij zijn stijve lul bij me naar binnen. Ik grijp de lakens vast en bijt in m'n kussen als hij sneller begint te stoten. Misschien komt het door de tequila maar het is net alsof we allebei extreem geil en een tikkeltje baldadig zijn, want we weten van geen ophouden.

De seks is lekker wild en af en toe een beetje ruig. We zoenen, likken en bijten elkaar terwijl we van standje naar standje switchen. Omdat ik er zo in opga, heb ik nul besef van tijd en sta ik er niet bij stil hoe luid we eigenlijk wel niet zijn. Het enige waar ik aan denk is dat we voor mijn gevoel nog eeuwig zo door kunnen gaan.

Als ik 's ochtends wakker word, realiseer ik me pas dat mijn bed ongeveer een halve meter verschoven is. Zonder er echt bij stil te staan, maak ik me snel klaar en ren de deur uit zodat ik nog op tijd op mijn werk ben.

Als ik met m'n brakke kop achter de receptie zit, krijg ik ineens een appje van mijn huisgenoot. "Es, de onderbuurman heeft geklaagd," lees ik op mijn telefoon. "Hij vroeg aan me of jij soms tussen twee en vier uur 's nachts op een loopband hebt staan rennen want hij hoorde nogal veel gebonk… "

Ik grinnik als ik het bericht lees en denk dan bij mezelf. "Hebben we het dus toch twee uur volgehouden, geen slechte score lijkt mij."

Meer sexy blogs van Esther:

Dom perignon, pizza en een warm bad

Tinderdate met oud docent

Het vijfje van Leidse

Beeld: Pexels

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy