Help! Minder sex door klimaatverandering?

door Sofie

Laten we eerst met het slechte nieuws beginnen. Klimaatverandering is slecht voor ons sexleven. Hoe warmer het weer, hoe minder sex. En dan nu het goede nieuws: het is momenteel november. Dus laat die vorst maar komen en de tepels maar stijf worden.

Want ook al wordt de planeet steeds warmer,  de sex wordt er niet heter van. De liefde wordt zelfs een stuk minder bedreven. Want als het kwik al boven de 26 graden stijgt, worden er in de acht tot tien maanden daarna een stuk minder baby’s geboren.

Dit blijkt uit een onderzoek van het National Bureau of Economic Research. Drie onderzoekers van de Tulane University,the University of California-Santa Barbara, and the University of Central Florida, hebben over de laatste tachtig jaar de geboortecijfers vergeleken met de temperatuur.

Bang voor minder sex? Airco!

Komt dit je bekend voor? Geen probleem, ook daarvoor is de airconditioner uitgevonden. Want met de opkomst van deze redding in de hitte in de jaren zeventig werden er weer meer baby’s geboren maanden later. Airco is nog nooit zo geil geweest. Maar of dit apparaat nou zo goed is voor het milieu?

Dus wat staat je te wachten? Zet de verwarming op vijftien graden, doof de open haard en zet de ramen open. Daar red je ook nog een beetje de planeet mee. Hier heb je nog wat tricks voor koele sex.

Bron: Bloomberg / Beeld: Tumblr

 

Meer nieuws over sex:

– Vrouwen met grote billen intelligenter

– Stofzuigen goed voor je sexlife

– Van deze paddestoel zijn krijg je spontaan orgasme

 

Volg je LotteLust al op Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest en Google+?

 

 

Dit vind je ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy