Wat je niet moet vragen aan een lesbische vrouw (+de antwoorden)

door Lisette

Net iemand leren kennen die op vrouwen valt? Als lesbienne zal ik onthullen: deze vragen stel je dus liever niet. Omdat ik je nieuwsgierigheid wel een beetje wil sussen, geeft ik ook gelijk antwoord.

 

1. ‘Dus, ben je nou bi of lesbisch?’

2. ‘En heb je het dan wel eens met een man gedaan?’

3. ‘Mis je niet iets tijdens de sex?’

4. ‘Triootje doen?’

5. ‘Wie is nou de man in jullie relatie?

 

Als ik toch een euro kreeg voor iedere keer dat deze vragen naar mijn hoofd geslingerd worden, dan was nu rijk. Tegenwoordig hangt het een beetje van de vrager af hoe uitgebreid ik antwoord geef. Toch kan ik me er soms nog over opwinden. Ik vraag toch ook niet aan iedere self proclaimed-hetero in welk hokje hij of zij past, of hij/zij toch ook niet een keer een partner van dezelfde sekse wilt uitproberen en of dat hij/zij niet iets mist tijdens de sex?

1. ‘Ben je nou bi of lesbisch?’

De eerste vraag is meteen één van de meest ongemakkelijke. Niet omdat ik me schaam of niet wil antwoorden, maar omdat ik het zelf ook niet zo goed weet. Ik ben verliefd geworden op de mooiste en liefste vrouw van de wereld, maar is dat omdat ze een vrouw is? Toch willen mensen heel graag overal stempeltjes op te drukken en vinden ze het heel vervelend als ze die niet op mij kunnen plakken.

2. ‘En heb je het dan weleens met een man gedaan?’

Daarom volgt dan altijd vraag twee. Ook al zo’n ongemakkelijke, want: what the hell gaat jou dat aan? Dan heb ik het natuurlijk niet over goede vriendinnen die tijdens een avondje borrelen met die vraag komen.Nee, gewoon vreemde studiegenoten waarmee je nog niet twee woorden gewisseld hebt. Maar goed, meestal mag je me alles vragen, dus vertel ik dan vaak dat ik eerder “vriendjes” heb gehad, maar nog niet eerder zo’n serieuze relatie als nu.

3. ‘Mis je niet iets tijdens de sex?’

Soms word je, ik in ieder geval, overvallen door een’ vraag over het ‘lesbi-zijn’. Ik heb ook weleens antwoord gegeven en later gedacht, eigenlijk gaat dit jou geen fluit aan. Wat al helemaal geldt voor vraag drie. Maar, om het voor eens en altijd uit de wereld te helpen. NEE, ik mis echt helemaal niks tijdens de sex! En ik weet zeker dat iedere vrouw die zo’n leuke vrouw naast zich in bed heeft als ik, hetzelfde kan zeggen.

4. ‘Triootje doen?’

En dan natuurlijk vraag vier. Oh, hemel. Laatst werd mijn vriendin en mij, en geloof me hij had het echt gegeven, 15.000 euro aangeboden als we met meneer X en zijn vriend “mee naar huis gingen”. Ik zal heel eerlijk toegeven, we komen weleens in de verleiding. Want, ja wij zijn ook gewoon arme studenten en een ander stel dat ons graag een avondje wilde vergezellen was uitzonderlijk knap. Tot op heden hebben we nog genoeg aan onszelf maar wie weet…ooit.

5. ‘Wie is nou de man in jullie relatie?’

Tot slot vraag vijf, die me altijd weer blijft verbazen. Want even serieus, dat is het hele punt: die is er niet.

 

Meer over en voor lesbiennes:

10 hete standjes voor lesbiennes

Lesbiennes onthullen

Alle seksualiteiten op een rijtje

 

Beeld: Pinterest

Dit vind je ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy