By 

Dit zijn de beste locaties om een onenightstand te vinden


Uit pure verveling heb ik laatst Tinder geïnstalleerd, omdat ik zin had in een onenightstand. Maar van  de 100 mannen zitten er misschien vijf leuke tussen, pfff… ik vond het zo vermoeiend. Maar wat blijkt? Ik zoek gewoon op de verkeerde plek! Op deze locaties vind je je onenightstand.

Er is namelijk onderzoek gedaan naar de beste locaties om een onenightstand te vinden, ofwel te regelen. De website SaucyDates ondervroeg 10.121 mensen over hun ervaringen met eenmalige avontuurtjes en dit was de uitkomst.

Lover voor 1 nacht

De perfecte plek om een onenightstand te scoren is… in een bar. Oké niet heel verrassend, het is tegenwoordig een beetje de ouderwetse manier van versieren geworden, maar het werkt dus nog steeds. Op nummer twee van de beste locaties waar je een lover voor één nacht vindt, staat het hotel. Mensen ontmoeten elkaar dus in een hotel en even later gaan ze naar boven voor een hete nacht. Er was ook een aantal mensen dat ooit een onenightstand heeft gevonden in de sportschool, 5% is na hun gymsessie weleens met iemand in bed beland.

Museumbezoek

Voor sommige mensen kan een middag in een museum heel opwindend zijn, want uit de resultaten van het onderzoek blijkt dat 5% achteraf met iemand mee naar huis is gegaan. Niet zo heel saai dus, zo’n bezoek aan een museum. Voor 3% van de mensen die meededen aan het onderzoek is het weleens raak geweest na het shoppen in de stad. Ook bruiloften scoren goed op het lijstje van beste locaties om een one time lover te vinden, 8% is na het huwelijksfeest met iemand tussen de lakens gedoken. Het kantoor is niet heel populair, of beter gezegd de collega’s, want maar 1% laat weten dat zij ooit met een collega sex hebben gehad.

Heb jij weleens een onenightstand? En wat is voor jou de beste plek om iemand te vinden?

Bron: SaucyDates.com / Beeld: Pinterest

Meer over een onenightstand:

Onenightstands leiden vaker tot meer dan 1 nacht

Kan een onenightstand leiden tot liefde?

Zo vermijd je een awkward onenightstand, de do’s en dont’s

  • 27 November 2017
  • 1
Julia
About me

Julia is een nieuwsgierige journaliste die alles uitzoekt wat wij vrouwen willen weten op het gebied van sex en body. Ze deelt graag de laatste sexnieuwtjes, de beste verleidingstacktieken en haar persoonlijke ervaringen met je.

YOU MIGHT ALSO LIKE

seksrelatie regels (1)
Een seksrelatie: hoe werkt dat?
February 19, 2018
nooit orgasme faken
Waarom je never nooit moet faken
February 12, 2018
sextrends 2018
De 3 sextrends van 2018
January 04, 2018
glippende penis
Eerste hulp bij een glippende penis
December 12, 2017
hartstochtelijke
3 hartstochtelijke sexstandjes om het vuur weer aan te wakkeren
November 28, 2017
pegging
Pegging: de rollen omdraaien in de slaapkamer
November 23, 2017
meer sex
Doe dit een keer per week en je hebt meer sex
November 07, 2017
solosex-ervaring
100 mensen over hun eerste solosex-ervaring
November 02, 2017
dag
Solosex dagboek: een week lang, elke dag solosex
October 26, 2017

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *