By 

Geef jouw mening en maak kans op een goodiebag


We need you! Om LotteLust nog leuker, beter, spannender, inspirerender (vul zelf maar in) te maken, denken we continu na over nieuwe creatieve onderwerpen, acties en ideeën. Maar nu willen we het ook eens van jou horen! Bij LotteLust zijn we daarom razend benieuwd naar JOUW mening.

Dit onderzoek is inmiddels gesloten! Bedankt voor jullie medewerking. 

We hebben daarom een vragenlijst samengesteld waarin jij je ongezouten mening over LotteLust mag delen. Als LotteLust-lezer willen we je bij dezen vragen om 10 minuutjes van je tijd om aan ons onderzoek mee te doen.

Je krijgt hiermee de buitenkans om jouw mening en ideeën over LotteLust met ons te delen. Dat wordt natuurlijk heel, heel erg gewaardeerd en daarom verloten we een goedgevulde goodiebag onder de deelnemers! Zorg dat je je e-mailadres* invult aan het einde van de vragenlijst en vergeet niet op versturen te klikken!

Klik hier om mee te doen aan het onderzoek.

*Je gegevens blijven anoniem en worden niet met derden gedeeld.

Alvast bedankt voor je deelname!

Liefs van het team van LotteLust

Chiara
About me

Opgegroeid in de modernste stad van Nederland, fashionista in hart en nieren, niet vies van een Cosmopolitan (of wijntje), een hechte vriendinnengroep, een voorliefde voor schrijven, (vooral over haar liefdeservaringen), een tikkeltje nieuwsgierig, reuze open minded en above all een hopeloze romanticus. Kortom: de Rotterdamse Carrie Bradshaw. Inclusief 'Mr. Big' die keer op keer opduikt in haar leven.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *