Nieuw: Zelfhulp-app bij relatiebreuk

door Lotte

Net door een break-up en probeer je over je ex heen te komen? Gelukkig is tegenwoordig óveral een app voor. Jazeker, er is een app gelanceerd speciaal voor mensen die door een relatiebreuk gaan.

De app genaamd Break-Up Boss heeft alles wat je nodig hebt om een gebroken hart te overleven. Een peptalk als je je down voelt, speciale playlists voor bij een relatiebreuk, inspirerende citaten, passend advies hoe je ermee dealt als je hem tegenkomt. En onze favoriet: sms-berichten schrijven die niet daadwerkelijk worden verstuurd. Iedereen heeft zich wel eens schuldig gemaakt aan de dronken Whatsappjes naar een ex, toch?

De baas over je relatiebreuk

Break-Up Boss is gecreëerd door schrijfster Zoë Foster Blake, in samenwerking met illustrator Mari Andrew. Volgens Zoë is het net een zelfhulpboek, maar dan digitaal en makkelijker in gebruik. “Waarom zou een relatiebreuk de baas moeten zijn van je leven, je stemming, dieet, sociaal leven, slaappatroon en drinkgewoontes bepalen? Fuck that, het is tijd om terug controle over je eigen leven te krijgen. Jij moet de baas van je relatiebreuk worden, niet omgekeerd. En dat lukt hopelijk met ‘Breakup Boss’,” zegt Zoë over de app.

De slimme app is helaas niet gratis. Voor € 5,99 download je ‘m in de Apple Store. Máár, als je de app download steun je wel gelijk het goede doel! Tien procent van de opbrengt gaat namelijk naar Safe Steps, een Australische organisatie tegen huiselijk geweld.

relatiebreuk break up boss

 

Meer over relatiebreuk:

Nieuw: De breakup retraite

Zo stop je met het stalken van je ex op social media

Waarom de beste relaties ontstaan vanuit een gebroken hart

Beeld: Tumblr

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy