‘1 op de 10 vrouwen solosext meer dan 1 keer per dag’

door Lotte

De chicks uit Noord-Brabant zijn niet vies van een beetje solosex op zijn tijd. “Een beetje”? Zeg maar gerust veel meer dan het gemiddelde van de rest van Nederlandse vrouwen. Dat blijkt uit onderzoek dat wij hielden onder 1800 Nederlandse vrouwen tussen de 18 en 34 jaar.

Meer dan 1 keer per dag

We vroegen onze bezoekers naar hoe vaak ze masturbeerden per week. 1 op de 10 vrouwen is er maar druk mee: die solosexen maar liefst meerdere keren per dag. Het grootste deel van deze ladies kwamen dus uit Noord-Brabant.

De meeste Nederlandse vrouwen ‘helpen zichzelf’ meer dan twee keer per week ‘een handje’, namelijk 67 procent. Dames in Gelderland zijn minder fan van masturbatie. Van de 8 % van de ondervraagden die “zelden tot nooit” masturbeerden, woonden de meeste dames in de Oostelijke provincie.

Masturbatie nog steeds taboe?

“Het taboe rond masturbatie bij vrouwen heerst nog volop, zelfs in een progressief land als Nederland. Dankzij dit onderzoek kunnen we zien dat vrouwen hun eigen genot en seksuele gezondheid er niet onder laten lijden. Op LotteLust.nl doorbreken we het taboe rondom seks op een eerlijke, open en herkenbare manier. We creëren een prettige omgeving voor vrouwen om meer te leren over hun seksualiteit en het lichaam door middel van onderzoek, advies en video.”, aldus Anneloes Nieuwenhuijse, oprichter van LotteLust.nl.

Tot slot vragen we ook af hoe je het liefst masturbeert…? Kijk je naar een spannende video, kijk je naar opwindende foto’s, lees je een sexy verhaal of gebruik je toch liever je fantasie? Vul rechts op pagina onze poll in!

 

Meer over masturbatie:

– Bestaat er zoiets als te veel masturbatie

– 10 tips voor betere solosex

– Welke vibrator past bij jou?

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy