Speeltje van de maand: Nouveau Wand Massager

door Lotte

Sinds Samantha Jones in Sex and the City de Magic Wand op de kaart zette, is de ‘nekmassager’ niet meer weg te denken uit het nachtkastje van een sextoyfan. Hoewel de klassiek Magic Wand nog volop wordt verkocht, zijn er ook nieuwe versies die het waard zijn om te scoren. Zoals de Nouveau Wand Massager van het merk Rosy Gold.

Waarom een Wand vibrator?

Magic Wand, Hitachi, massager en wand vibrator. Deze vibo kent veel termen en allemaal doelen ze op één soort toy: een relatief grote vibrator met een trillende kop. De wand onderscheidt zich van andere vibrators door de extra krachtige stimulatie waardoor het haast onmogelijk is om niét klaar te komen. De originele Magic Wand komt met een netsnoer die je tijdens het gebruik moet inpluggen. Het voordeel is dat-ie een enorme power heeft, maar het nadeel is een onsexy snoer over je lichaam. Nieuwere varianten, zoals de Rosy Gold Nouveau Wand Massager hebben dat beter voor elkaar. Deze zijn oplaadbaar, dus geen vervelend snoer dat je afleidt van je doel.

Over de Rosy Gold Nouveau Wand Massager

Samen of toch alleen: een massager is voor zowel een solosex-moment als een topspeeltje. Een massager is een perfecte toy om mee te teasen. Klassieke vibo’s hebben een relatief smalle, trillende punt waardoor je partner extra goed moet ‘mikken’ op de clitoris. Bij de Rosy Gold massager heb je die mood-killer niet. Dankzij de grote kop van de Rosy Gold Wand kan-ie niet missen. Je voelt de fijne trillingen daarom niet alleen diep in je clitoris, maar ook je schaamlippen worden gestimuleerd.

Daarnaast kun je de Rosy Gold toy ook op andere erogene zones van het lichaam gebruiken. Wees lekker creatief en stimuleer alle gevoelige plekjes met de verschillende snelheden en patronen. En mocht je een keer enorme spierpijn hebben, dan kun je de wand natuurlijk ook gebruiken om deze zere plek te masseren.

De Rosy Gold Nouveau Wand Massager op een rijtje:

  • Compact formaat
  • Flexibele kop
  • Oplaadbaar
  • 10 verschillende vibratiestanden
  • Makkelijk te reinigen
  • Prachtige rose gold kleur
  • Gemaakt van siliconen en ABS

Prijskaartje: van € 79,95 voor € 69,95

nouveau curve massager

Onze mening over Rosy Gold Nouveau Wand Massager

Eerste indruk

“De verpakking oogt luxe en sexy. De toy zelf is iets groter en zwaarder dan ik in eerste instantie had verwacht en komt daardoor een tikkeltje intimiderend over. In de doos vind je ook een kaartje dat je aan je deurknop kan hangen om duidelijk te maken dat je even niet gestoord wil worden. Of je die ook echt gaat gebruiken is een tweede vraag, maar het idee is in ieder geval erg leuk!”

Uitstraling

“De Rosy Gold wand massager ziet er superstijlvol uit. De combinatie van de matte zwarte siliconen kop en het glanzende rosé gouden handvat is alles behalve ordi. Door het gewicht en de slanke vorm ligt de massager lekker in de hand.”

Trillingen en standen

“Deze prachtige toy heeft maar liefst tien verschillende standen om mee af te wisselen. De eerste vijf opties zijn constante trillingen. De allereerste optie geeft de zachtste trillingen, maar is voor mij persoonlijk al intens. Standje drie, vier en vijf zou ik nooit op mijn clit gebruiken omdat ze naar mijn mening te heftig zijn. De overige vijf standen zijn wat afwisselender. Korte schokjes, langzamer en weer sneller: er zit van alles tussen. Je kunt dus zelf bepalen welke afwisseling je lekker vindt.”

Gebruik

“In tegenstelling tot andere wand massagers hoeft de Nouveau Wand Massager gelukkig niet in het stopcontact tijdens het gebruik wat ik echt een groot voordeel vind. Op de doos staat dat het speeltje waterproof is maar in de disclaimer lees ik dat je een product nooit geheel onder water mag dompelen dus voor de zekerheid zou ik deze niet onder de douche of in bad gebruiken.”

“De massager is erg simpel in gebruik. Als je de aan/uit-knop ingedrukt houdt, voel je direct de trillingen van de eerste stand. Door op + of – te drukken switch je tussen de verschillende standen. Omdat de Nouveau Wand Massager intens vibreert is het voor mij niet nodig om de kop ook heen en weer te bewegen. Wanneer ik de toy zachtjes tegen mijn clit aanhoudt zijn de trillingen al sterk genoeg om redelijk snel klaar te komen. Om het iets minder intens te maken heb ik mijn broekje aangehouden zodat de toy niet direct op mijn clit zat. Mijn hoogtepunt kwam sneller dan verwacht en heel plotseling. Het was kort maar krachtig en vrij schokkerig en ongecontroleerd.”

Musthave

“Voor speciale momenten vind ik het leuk om deze uit de (nacht)kast te toveren. Gewoon ter afwisseling van andere speeltjes. Omdat de toy er mooi uitziet en mannen wand massagers vaak wel kennen uit porno lijkt het me ook een geschikt speeltje om eens in de hand van een vriendje te drukken terwijl hij me penetreert. Deze toy is vooral een musthave voor degene die moeite heeft met klaarkomen en houdt van vrij stevige vibraties.”

“Voor spierpijn is trouwens ook i-de-aal. Ik had toevallig pijn in mijn kuiten van mijn laatste work-out dus kon ik het niet laten om het speeltje ook even op mijn benen uit te proberen. Gezien de trillingen zo intens zijn, was het echt best lekker om mijn verzuurde kuiten even te masseren met Nouveau Wand Massager op de hoogste stand.”

nouveau curve massager

Meer speeltjes van de maand:

Speeltje van de maand: De splinternieuwe We-Vibe Melt

Speeltje van de maand: Sway Vibes vibrerend slipje

Speeltje van de maand: Leda Rabbit Vibrator

Beeld: Eigen beeld

Dit artikel is in samenwerking met EasyToys tot stand gekomen.

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy