‘OMGYES’ leert mensen alles over het vrouwelijk orgasme

door Lotte

Hoe zit het eigenlijk met onze seksuele voorlichting? Wat sex is, wat SOA’s zijn en hoe je baby’s maakt (of juist niet) leerden we allemaal op de school… maar een van de belangrijkste onderdelen leer je niet. En dat is: genot!  Het is verdorie bijna 2016 en de sexuele genot van vrouwen is nog steeds taboe. De start-up OMGYes gaat daar gelukkig heel snel verandering in brengen.

De kans is groot dat je zelf hebt kunnen ervaren dat de gemiddelde man niet genoeg weet over het vrouwelijk orgasme. Mannen leren hun tricks vooral van porno, maar dat weergeeft onrealistische beelden van échte sex. Ook vrouwen zelf kunnen nog meer ontdekken over hun eigen anatomie. Het blijft toch voor veel mensen een raadsel hoe een vrouw het lekkerste kan klaarkomen.

Onderzoek naar vrouwelijk orgasme en genot

De mensen achter OMGYes deden een grootschalig onderzoek naar het genot van de vrouw. Ze ondervroegen maar liefst 2000 vrouwen van 18 tot 95 jaar over The Big O. Dat zijn dus heel wat jaren ervaring bij elkaar. Ze ontdekten dat veel vrouwen dezelfde technieken toepassen om een orgasme te krijgen. Bijvoorbeeld randje fietsen (edging), ritmisch of een verrassingselement. Daarnaast waren er nog een hoop trucjes die nog niet eens een naam hadden.

Spelen met een 3D-vagina

Met deze research ontstond sex-ed website OMGYes. Hier kun je, man of vrouw, alles leren over het sexuele genot van de vrouw. Op een heel open en directe manier. Zo kun je door middel van de touch screen interface de technieken toepassen op een ‘echte’ 3D-vagina. De app praat direct terug en geeft de gebruiker feedback. In het begin vast wat onwennig om tegen een echte poes van iemand aan te praten via een telefoon of computer, maar we geloven dat iedereen hier heel veel van kan leren.

Aan deze geweldige tips en technologie zit wel een prijskaartje. Je betaalt 29 dollar voor 47 korte videos en 11 interactieve video’s. Je kunt het ook als cadeau doen. Voor geweldige orgasmes lijkt ons dat het 100% waard.

Lees hier alles over OMGYes.

 

Meer over het vrouwelijk orgasme:

– Het vrouwelijk orgasme: 8 belangrijke waarheden

– Waarom je soms moet huilen na een orgasme

– Waarom vrouwen orgasmes faken

 

Volg je LotteLust al op Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest en Google+?

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy