De briljante oplossing tegen uitglijden bij douchesex

door Lotte

Wie ooit een wilde poging heeft gewaagd om in de (stromende) douche te sexen, weet dat het romantischer lijkt dan het is. Douchewater in je mond, een schurende poes en uitglijdgevaar. Het is geen makkie. Nou gaan we niet dood van een beetje water en met een beetje siliconen glijmiddel los je het poesprobleem op. Maar dat uitglijdgevaar van douchesex blijft! Het laatste wat je wilt is met je natte haren in een ochtendjas bij de EHBO binnenwandelen. Gelukkig is daar iets op te vinden…

Oplossing tegen je douchesex-problemen

Het sextoymerk ‘Sex in the shower’ heeft zijn werk gemaakt van de douchesex-struggles. Zo verkopen een aantal producten die speciaal zijn ontworpen om sex in de douche veiliger, maar ook leuker te maken. Een artikel waardoor wij een klein gilletje slaken is de zogheten Single Locking Suction Foot. Een voetsteun zodat staande sex tijdens het douche opeens geen levensgevaarlijke sport wordt.

Natúúrlijk kun je gewoon je been optillen zodat je lover gemakkelijker toegang heeft tot je edele delen, maar zie dat maar eens vol te houden. Bovendien raak je sneller uit balans en zit een glijpartij in een klein (scherp) hoekje.

Dus kopen deze ‘Single Locking Suction Foot‘, nu in de korting voor €16,99. Wil je je douchesex naar een nóg hoger level tillen? Dan heb je ook nog een steun voor je hand en zelfs handboeien met zuignap.

douchesex steun

Meer over sex in de badkamer:

Badkamer sex: 6 stomend hete standjes

Mijn vriend wil een Golden shower proberen, wat nu? – VrijVraag #48

Beeld: Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy