Penis vergroten met behulp van een injectie

door Julia

Een New Yorkse arts beweert dat hij met een nieuwe behandeling mannen kan helpen hun penis te vergroten. En dit keer hoeven de mannen niet onder het mes.

 

Na de O-shot, de injectie voor vrouwen die moeite hebben met het krijgen van een orgasme, is er nu een injectie speciaal voor mannen die hun penis zou vergroten.

 

Bulge Buster

Dokter Norman Rowe een gecertificeerde chirurg uit New York heeft een nieuwe behandeling ontwikkeld, waarmee hij mannen kan helpen aan een grotere penis. Door middel van een injectie wordt het eigen bloed van de betreffende man geïnjecteerd in zijn lichaam. De procedure is geïnspireerd op het sportmedicijn, wat ook via een injectie het lichaam in wordt gebracht. Door deze behandeling, die de Bulge Buster wordt genoemd,  zou de penis van de patiënt 2,5 centimeter groter worden (de omtrek).

 

Hoe werkt het?

De Bulge Buster komt voort uit een methode die vaak wordt gebruikt in de sportgeneeskunde; het injecteren van PRP, bloed waar de bloedplaatjes uit zijn verwijderd zodat het geconcentreerder is. In de sport wordt dit gedaan om de spier een boost te geven en te verjongen. Het bloed wordt geïnjecteerd met behulp van een naald en stimuleert de groei van nieuwe cellen in de penis. Uiteindelijk resulteert dit in een vergroting van 2,5 cm. De ingreep duurt ongeveer 20 minuten en er is geen herstelperiode. Mannen hoeven dus niet onder het mes. Wel wordt geadviseerd om twee dagen na de ingreep geen sex te hebben, zodat het de symmetrie niet kan verstoren. Het krijgen van erecties is geen probleem.

 

Fillers

Dr. Rowe zegt zijn inspiratie te halen uit de gezichtsfillers die hij uitvoerde bij vrouwen. ‘In de laatste tien jaar zien we zo’n stijging in korte en snelle behandelingen, zoals Botox voor het gezicht en de ogen. Het grootste gedeelte van de dag was ik bezig met dit soort behandelingen. Toen dacht ik, waarom zou dit niet ook voor mannen kunnen werken?’

Tot nu toe bestaat er alleen een chirurgische ingreep om de penis te vergroten. Dit is niet alleen ingrijpend, maar zou ook een negatief effect hebben op de sex. Het zou dus heel uniek zijn als dit door middel van een injectie mogelijk is.

Hoewel de behandeling nog vrij nieuw is, heeft Dr. Rowe al een aantal patiënten blij kunnen maken met de Bulge Buster.

 

Bron: The Daily Mail
Beeld: Pinterest

Meer over de penis:

– 7 verschillende soorten penissen

– Dit is de ideale penislengte

– Penis feiten waar je mond van open valt

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy