6 manieren om zijn penis groter te laten voelen

door Lotte

Does size matter? Dat is de meest gestelde vraag op het gebied van sex. Het antwoord verschilt per persoon. De een zegt: “Een strootje kietelt meer dan een baal” en de ander “wil dat het pijn doet”.

Een gemiddelde of kleine penis is echt niet iets om over te huilen. Wist je dat een vagina maar negen centimeter diep is? Bij opwinding rekt het nog een paar centimeters uit. Met een gemiddelde penislengte van 15 centimeter in Nederland mogen we dus zeker tevreden zijn.

Maar soms wil je als vrouw gewoon wat meer eh… volume. Daarom hebben we 6 goede manieren verzameld waardoor zijn penis groter voelt!

De juiste stimulans

Je hebt growers en showers. Bij een grower is what u see, not what u get. Bij opwinding wordt zijn penis soms wel dubbel zo groot. Geef hem daarom een handje om tot zijn volledige potentieel te komen. Of nog beter zelfs: geef hem een blowjob. Uit onderzoek blijkt namelijk dat mannen stijver en dus groter worden door pijpen.

Standjes

Er zijn een aantal fijne standjes die zijn penis groter laten voelen. Houd bij doggy style je knieën bij elkaar in plaats van uit elkaar en je voelt gelijk het verschil. Spoonen is ook een goed standje hiervoor. Bij deze positie wordt het vagina namelijk vernauwd en voelt hij dus groter (en jij strakker). Onze derde tip is de reverse cowgirl: ga bovenop hem zitten met je rug naar zijn gezicht en met je benen onder die van hem. Door de onverwachte hoek voelt hij bigger than ever.

Je benen kruizen of samenpersen is ook een geweldige techniek. Het mooiste eraan is dat je het bij veel standjes kan toepassen.

Penis sleeve

Een penis sleeve is een soort hoesje dat zijn piemel dikker maakt. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei soorten, bijvoorbeeld met ribbels voor extra weerstand. Bekijk hier enkele penis sleeves.

Penis pomp

Dit apparaat belooft mannen dat hun penis zal groeien bij regelmatig gebruik. Vóór eenmalig gebruik al effectief. Door de zuigfunctie gaat zijn liefdeskanon op standje maximaal (zie eerste tip). Check hier penis pompen.

Vagina exercise

Als vrouw kun je ook zelf trainen om zijn liefdesinstrument groter te laten voelen. Dat doe je met behulp van kegel oefeningen. Hierbij train je je bekkenbodemspieren. Door deze oefeningen regelmatig te doen, kun je je vagina meer aanspannen. Sommige vrouwen zweren bij kegel oefeningen om meer te voelen tijdens de sex! Er zijn ook speciale kegel balletjes waarmee je kunt oefenen. It’s worth a try

Afvallen

Het is waar… als de man wat kilo’s verlicht, ‘groeit’ zijn penis. Tenminste… je krijgt er meer van te zien. En te voelen. Er zit dan namelijk minder gewicht in de weg waardoor hij dieper kan.

Meer over de penis:

Penis feiten waar je mond van open valt

Besneden penis en onbesneden penis: merk je het verschil?

Voorkeur penislengte hangt af van relatie

Beeld: Tumblr

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy