#penisgate: nog 5 groot geschapen acteurs

door Lotte

We hebben allemaal de foto gezien van Lenny Kravitz zijn gepiercete tampeloeris, die spontaan kiekeboe deed tijdens een optreden. (Oké, vooruit bekijk nog een keer.) Beroemdheden met imposant gereedschap in hun broek, we like it!

Ook acterend Hollywood heeft ons (bewust of onbewust) wel eens een kijkje gegeven naar hun indrukwekkende drilboor in hun toolbox. Wij zetten de groot geschapen mannen van Hollywood op een rijtje.

 

michael fassbender penis 2

Michael Fassbender

De absolute nummer uno! De penis van Michael Fassbender (o.a. bekend van de nieuwe X-Men-films) is gewoon in een film te spotten! In Shame, waarin de acteur een sexverslaafde workaholic speelt, zien we zijn klokkenspel in volle glorie, check hier (NSFW, obviously).

 

Jon Hamm penis Bridemaids gif

Jon Hamm

Als je ooit googlet op ‘Jon Hamm penis‘ zie je meteen dan hij een goed gevulde onderbroek heeft. De penis van Jon Hamm is bijna populairder dan de man zelf. Zijn pielemuis heeft onder andere een eigen Facebook– en Tumblr-pagina. De Mad Men-acteur is zelf niet al te blij met de hype rond zijn Long Jon. “Zou jij willen dat mensen op straat naar je kruis wijzen?”, aldus Jon. Whoops.

 

groot geschapen acteur liam neeson

Liam Neeson

De ex van de Taken-acteur, Janice Dickenson (what’s in a name), deed een boekje open. “Grootste penis van levende man ooit. Hij deed zijn broek open en een waterfles viel eruit.” Good to know, Janice. Deze Tumblr-pagina is het in ieder geval met haar eens.

 

groot geschapen acteurs jamie foxx

Jamie Foxx

De joystick van Jamie Foxx mochten te bewonderen in Django Unchained tot onze vreugd, hoewel de acteur er niet onder sexy omstandigheden bij hing. Wil je Jamie’s gefallus ook niet-ondersteboven zien? Bekijk dan zijn naakte badkamerselfie. Hier is de ‘D’ niet meer zo silent. ;)

 

groot geschapen acteur jared leto

Jared Leto

Bij het zien van bovenstaand beeld, snappen we direct waarom Jared – hier tijdens een optreden van zijn band – zo zelfverzekerd is. Zijn salami-worst mag er zijn! Mogen wij backstage? ;)

Het is nooit bevestigd, maar dit zou zijn penis in volle glorie zijn (niet schrikken!).

Beeld: Giphy

 

Volg je LotteLust al op Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest en Google+? Bedankt!

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy