Quiz: Test jouw blowjob kennis

door Julia

We kennen natuurlijk allemaal de nationale intelligentie test (IQ test), en dan heb je ook nog de nationale verkeerstest, de gezondheidstest, de privacytest en ga zo maar door. Maar hoe staat het eigenlijk met jouw kennis op het gebied van orale sex? Doe de quiz en test hier jouw blowjob IQ!

Wij van LotteLust hebben jullie al het een en ander verteld over orale sex; pijpen en beffen. Niet alleen de beste tricks, maar ook waar het goed voor is. En nu zijn wij natuurlijk razend benieuwd of die kennis een beetje bij jullie is blijven hangen! Ben jij ook zo nieuwsgierig naar jouw kennis op het gebied van orale sex? Doe dan hieronder de quiz en test jouw blowjob IQ!

Het kan even duren voordat de quiz laadt…
[qzzr quiz=”324607″ width=”100%” height=”auto” redirect=”true” offset=”0″]

Wat voor score heb jij gekregen? Vertel het hieronder en deel jouw score op social media!

 

Wat hij vindt

‘Ik vind het geweldig, kan er geen genoeg van krijgen’ is vaak wat je hoort  van mannen als je hen vraagt naar hun mening over blowjobs, maar vinden ze dat pijpen ook gelijk staat aan liefde tonen? Joost geeft antwoord:

Joost, 2 jaar een vaste relatie (28 jaar)

“Ik vind het bijzonder dat vrouwen pijpen niet als vanzelfsprekend ervaren, aan de andere kant is het natuurlijk wel zo dat de man veel vaker klaarkomt tijdens de penetratie, wat het voor mannen logisch maakt om extra aandacht aan de vrouw te besteden. Daarbij vind ik pijpen onderdanig en daarom pijpen meer iets voor ondeugende momenten. Ook vind ik pijpen soms zonde als je met elkaar het bed in duikt, want dan heb ik liever samen sex (uitgaande van het feit dat het pijpen dan tot het eind zou zijn).Als ik direct antwoord moet geven op die vraag is pijpen liefde tonen, dan zeg ik ja, als mijn vriendin mij pijpt voel ik dat ze dit doet uit liefde voor mij, maar dat komt ook omdat ik weet dat dit niet haar nummer 1 hobby is. (helaas)”

 

Meer over pijpen:

– Is pijpen liefde tonen? 2 mannen en 2 vrouwen vertellen

– Dit is hilarisch: Pi Pa Pijpen

– Leer pijpen van pornoactrices

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy