Zo verwen je zijn piek tijdens Kerst

door Lotte

Hoe geef je je lover het absolute hoogtepunt van het jaar? Geef deze kerst eens wat extra aandacht aan zijn piek, jawel: zijn piemel. Met deze tips geef je hem een kerstcadeau om nooit te vergeten… 

Ongeschreven regels

Zie zijn piek verwennen als een lust, niet als een last. Als jij uitstraalt dat het voor jou een feest is om hem te verwennen, wordt dit door hem ook zo ervaren.

Probeer bijvoorbeeld zoveel mogelijk oogcontact te houden wanneer je hem verwend. Dit zorgt voor een mega intense  ervaring. Check ook even de pijpetiquette: de don’ts bij blowjobs!

Massage – het begin zonder einde

Begin jij een massage bijna altijd met zijn schouders en nek? Wissel je massage skills eens af en begin met het masseren van zijn voeten en benen. Een hoofdmassage kan ook intens ontspanning geven. Om echt in de kerstsferen te komen kun je gebruik maken van massageolie die naar dennennaalden of cranberry ruikt!

Vervolgens kun je je massage soepel over laten vloeien in een massage met een erotisch tintje, door steeds iets meer naar zijn intieme delen te gaan om te masseren.

Probeer daarbij te beginnen met het masseren van zijn billen, daar zit vaak enorm veel spanning. Plus, jij bouwt de spanning op omdat je steeds íets dichterbij komt…

massage

Piekprestatie

Voer het tempo langzaam op, dus begin heel rustig en bouw het tempo langzaam op. Ken je deze technieken al om hem op te warmen?

Tokkel een paar keer met je vingers zachtjes heen en weer over zijn penis. Dit is vooral een techniek om hem op te warmen en zodat hij hard begint te worden.

Streel zijn penis met één vinger, eerst omhoog, dan naar beneden. Vervolgens doe je hetzelfde met twee vingers en ga door tot je bij tien bent.

Wil jij hem een absoluut hoogtepunt geven tijdens kerst? Lik dan zijn ballen tijdens de handjob. Daarbij kan hij een handje meehelpen, zodat hij zichzelf aftrekt terwijl jij zijn ballen likt en en in je mond neemt. Vergeet ook niet hem diep in zijn ogen te kijken terwijl je bezig bent!

Merk je dat hij bijna bij zijn hoogtepunt is? Tease hem dan nog een beetje. Haal de focus van zijn penis door je aandacht over de rest van zijn lichaam te verdelen. Laat zijn piek dus met rust en masseer zijn benen, buik en borst.

Om het af te maken kun je je handen in bid-houding doen, waarbij je je vingers in elkaar verstrengeld. Hiermee omvat je zijn penis en beweeg je je handen van boven naar beneden. Om het nóg intenser te maken, kun je je vingers tegelijkertijd draaien. Dat hoogtepunt gaat hij niet zo vergeten!

Probeer allebei te pieken

Als hij uitgeteld na voorgaande tips ligt te slapen, is niets zo leuk om hem ’s nachts te verrassen met een tweede ronde! Durf jij het aan? Probeer hem eerst in zijn slaap te strelen op intieme delen. Als meneer langzaam begint te ontwaken, fluister dan in zijn oor wat je zo met hem gaat doen.

Of je nou bovenop zit of een reserved cowgirl doet, hij hoeft niks te doen. Ben jij ondertussen ook turned on? Speel eens met jezelf als je hem berijdt. Skip a beat and move with my body, yeah!

P.S. Vergeet zijn kerstballen niet!

Meer over een sexy kerst:

4 romantische manieren om kerst te vieren met je vriend(in) 

10 sexy bordeauxrode lingerie-setjes voor in de winter

Porna: romantische sex op de bank op kerstochtend

Beeld: Tumblr, Pinterest

Dit vind je ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy