By 

Zo verwen je zijn piek tijdens Kerst


Hoe bezorg je je lover een absoluut hoogtepunt van het jaar tijdens Kerst? Geef dit jaar eens wat extra aandacht aan zijn piek, jawel: zijn piemel. Met deze tips wordt het gegarandeerd een succes.

christmas penis

Ongeschreven regels

Zie zijn piek verwennen als een lust, niet als een last. Als jij uitstraalt dat het voor jou een feest is om hem te verwennen, wordt dit door hem ook zo ervaren.

Probeer zoveel mogelijk oogcontact te houden wanneer je hem verwend voor een zo intens mogelijke ervaring. Check ook even de pijpetiquette: de don’ts bij blowjobs

Massage – het begin zonder einde

Probeer in plaats van het masseren van zijn schouders en nek eens af te wisselen met een voet- en beenmassage. Ook kan een hoofdmassage megaontspannen zijn. Om echt in de kerstsferen te komen kun je gebruik maken van massageolie die naar dennennaalden of cranberry ruikt!

Vervolgens kun je de normale massage soepel over laten vloeien in een massage met een erotisch tintje, door steeds iets meer naar zijn intieme delen te gaan om te masseren.

Probeer daarbij te beginnen met het masseren van zijn billen, daar zit vaak enorm veel spanning. Plus, jij bouwt de spanning op omdat je steeds íets dichterbij komt…

Piekprestatie

Voer het tempo langzaam op, dus begin heel rustig en bouw het tempo langzaam op. Ken je deze technieken al om hem op te warmen?

Tokkel een paar keer met je vingers zachtjes heen en weer over zijn penis. Dit is vooral een techniek om hem op te warmen en zodat hij hard begint te worden.

Streel zijn penis met één vinger, eerst omhoog, dan naar beneden. Vervolgens doe je hetzelfde met twee vingers en ga door tot je bij tien bent.

Wil jij hem een absoluut hoogtepunt geven tijdens kerst? Lik dan zijn ballen tijdens de handjob. Daarbij kan hij een handje meehelpen, zodat hij zichzelf aftrekt terwijl jij zijn ballen likt en en in je mond neemt. Vergeet ook niet hem diep in zijn ogen te kijken terwijl je bezig bent!

Merk je dat hij bijna bij mijn hoogtepunt is? Tease hem dan nog een beetje. Haal de focus van zijn penis door je aandacht over de rest van zijn lichaam te verdelen. Laat zijn piek dus met rust en masseer zijn benen, buik en borst.

Om het af te maken kun je je handen in bid-houding doen, waarbij je je vingers in elkaar verstrengeld. Hiermee omvat je zijn penis en beweeg je je handen van boven naar beneden. Om het nóg intenser te maken, kun je je vingers tegelijkertijd draaien. Dat hoogtepunt gaat hij niet zo vergeten!

Probeer allebei te pieken

Als hij uitgeteld na voorgaande tips ligt te slapen, is niets zo leuk om hem ‘s nachts te verrassen met een tweede ronde! Durf jij het aan? Probeer hem eerst in zijn slaap te strelen op intieme delen. Als meneer langzaam begint te ontwaken, fluister dan in zijn oor wat je zo met hem gaat doen.

Of je nou bovenop zit of een reserved cowgirl doet, hij hoeft niks te doen. Ben jij ondertussen ook turned on? Speel eens met jezelf als je hem berijdt. Skip a beat and move with my body, yeah!

P.S. Vergeet zijn kerstballen niet!

 

Meer over een sexy kerst:

Single in the City: de uit de hand gelopen kerstborrel

8 kerstcadeau tips voor je nieuwe vriend

Porna: romantische sex op de bank op kerstochtend

Beeld: Tumblr, Pinterest
Saar
About me

Saar is een 28 jarige millennial die vrijwillig solo door het leven gaat in Amsterdam. Wekelijks schrijft ze met enthousiasme over de hilarische, gênante, herkenbare dilemma’s én gebeurtenissen als Single in the City!

YOU MIGHT ALSO LIKE

tantra-sex-beginner
Alles wat je moet weten over tantrasex
February 20, 2019
redenen-om-het-niet-uit-te-maken-relatie-verbreken-500 (1)
12 bullshit redenen om in een slechte relatie te blijven hangen
January 28, 2019
wijsheden over sex
28 wijsheden over sex die elke vrouw zou moeten weten
January 22, 2019
Pikstraf: wanneer je sex als machtsmiddel gebruikt
January 20, 2019
kerst-hitsig
Waarom je rondom Kerst extra hitsig bent
December 28, 2018
ademhalingstips beter orgasme
4 sexstandjes die wel lukken als je vol zit van het kerstdiner
December 25, 2018
vrijgezel single met kerst
Single in the City: Waarom het wel kut is om single te zijn met Kerst
December 24, 2018
kerstborrel
Sexy verhaal: De kerstborrel
December 23, 2018
sexy kerst playlist
De playlist voor een sexy Kerst
December 22, 2018

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *