Perineum: een must-do move om zijn orgasme heftiger te maken

door Lotte

Breng jouw sexskills naar een hoger niveau door hem te laten kennismaken met een perineum massage. We leggen je stap voor stap uit hoe je hem helemaal gek kan maken met deze move.

Wat de hell is een perineum?

Het perineum is een genotsplekje die zowel mannen als vrouwen hebben. Het plekje zit tussen de anus en het geslachtsdeel. Bij mannen dus achter de ballen. Het is zo’n gevoelig stukje omdat er veel zenuwuiteinden samen komen. Het perineum bestaat hoofdzakelijk uit spieren en huid.  Bij mannen wordt het ook wel eens de banus genoemd (ballen + anus) en bij vrouwen de vanus (vulva + anus). De perineum is niet alleen een plekje voor genot. Bij zwangere vrouwen wordt het perineum ook wel eens soepel gemasseerd om het uitscheuren bij een bevalling te verminderen. Maar genoeg daarover…

Waarom het perineum masseren?

Dus waar is stimulatie van deze erogene zone nou precies goed voor? Ten eerste zorgt een goede perineummassage voor een hardere erectie en uiteindelijk voor een heftiger orgasme.

Het masseren van het perineum is het gemakkelijkste uit te voeren tijdens orale sex en als je hem aftrekt – of een combinatie hiervan. Tijdens sex-sex (penetratie, dus) zal het algauw onhandig aanvoelen, omdat je er minder goed bij kan en ze zelf niet altijd de controle hebt over de bewegingen.

 

perineum masseren

How to: perineum stimuleren

Zorg ervoor dat hij comfortabel ligt, het liefst op een bed. Jij gaat op je knieën óf plat op je buik tussen zijn benen liggen. Begin met het gewoonlijke voorspel: aftrekken en/of pijpen. Duik niet gelijk voor the hotspot, dat zal hij niet lekker vinden. Als hij genoeg opgewonden is, begin je bij zijn ballen. Streel, lik en zuig naar wens. Terwijl je hem aftrekt met je ene hand, laat je de vinger van de andere hand langzaam het perineum verkennen. Het beste moment is enkele minuten voordat hij klaarkomt. Masseren doe je zachtjes, maar wel stevig. In rondjes bijvoorbeeld, maar het allerlekkerste is een voorwaartse beweging (dus niet heen én weer). Met deze nieuwe sensatie in combinatie met een handjob én orale sex zet je zijn hele wereld op zijn kop.

 

perineum masseren

Niet iedereen een fan…

Maar let op: niet elke man zal aangenaam verrast zijn als je zijn perineum aandacht schenkt. Sommige mannen zullen er minder snel voor open staan en gelijk verstijven, omdat het plekje zo dicht bij de anus ligt. Vertel hem dan precies wat je gaat doen en beloof dat hij er lekker van kan klaarkomen. Wedden dat hij zich dan aan jouw voeten werpt?

 

Meer voorspel tips:

– 7 spannende voorspel ideeën

– Tips voor betere blowjob

– Gouden tip voor de meest intense sex van je leven

 

Volg je LotteLust al op Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest en Google+?

Bron: Yourtango, AOS, Wiki, MEG / Beeld: Giphy, Tumblr

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy