8 hete plekken in huis om het te doen

door Lissa

Een hete avond hebben in bed is hartstikke lekker, maar wordt na een tijdje soms ook wat saai. Dan is het een goed moment voor wat afwisseling. Wist je dat je huis vol goede sexplekken zit? Hier een top 8 waar jullie het heel leuk kunnen hebben!

1. Bad

We beginnen dit lijstje met een echte top plek. Je kan deze plek ook zo romantisch maken als je wil. Steek bijvoorbeeld wat kaarsjes aan, giet heerlijke olie in het bad en doe een muziekje aan!


2. Keuken

Is je partner druk bezig met het avondeten en jij hebt zin, dan hoef je niet te wachten. De keuken is namelijk een zeer geschikte plek om sex te hebben. Het kan leunend tegen het aanrecht aan of jij kan op het aanrecht gaan zitten, genoeg keuze om tot een hoogtepunt te komen!

3. Tafel

Dit is een ideale plek voor een vluggertje. Jij kan makkelijk op de tafel gaan zitten met je benen om zijn heupen heen terwijl hij staat of je kan gaan liggen. Wil je het nog spannender maken klim dan beide op de tafel! Wel even checken of de tafel jullie beiden kan houden.

4. Bank

Dit plekje is erg geschikt voor een doordeweekse avond. Vaak zit je dan wat langs het nieuws te zappen of zitten jullie weer in jullie favo serie. Niks is er leuker om van zo’n avond een hotte avond te maken en hiervoor hoef je helemaal niet naar de slaapkamer dat kan prima op de bank.


5. Trap

Hier heb je misschien nog nooit aan gedacht, maar een trap is een zeer geschikt. Ook kan het heel spannend zijn wanneer jullie net de slaapkamer niet halen. Er is zelfs een geschikt ‘trap standje’ voor hetero koppels. Jij kan met je knieën op een trede zitten en je handen een paar treden hoger neer zetten. De man staat achter je en houdt je heupen vast voor ondersteuning.

6. Op de wasmachine

Misschien denk je ‘op een wasmachine wat apart’, maar geloof ons dit is echte aanrader! Doordat je op de wasmachine of droger zit, tril je namelijk een beetje en dit zorgt voor een heerlijk extra ritme.

7. Op de grond

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Eigenlijk kun je overal sex hebben dus ook zeker op de grond, als je slim bent doe je het wel op een kleedje, Dat voorkomt rugklachten. Ook kan het superromantisch zijn voor een openhaard!

8. Kantoor/stoel

Niet is leuker dan een lekkere vrijpartij in je pauze en vooral als je thuis werkt. Ook voor deze plek zijn er geschikte standjes. Zo kan de man op een stoel gaan zitten en jij erboven op, met je gezicht naar hem toe of niet, wat jij wil! Ook kan het heel sexy zijn als je partner onder je bureau kruipt om je oraal te bevredigen. Pas wel op dat je uit je Zoom-vergadering bent!


Meer over sex:

Tips voor geslaagde buitensex

Au! Zo voorkom je pijn tijdens sex

9 Sexstandjes voor in het wc-hokje (voor heterostellen)

Beeld: Pinterest, giphy.com

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy