Datetip: huur je eigen romantische privé bioscoop

door Maud

Zin om lekker iets leuks te doen met je lover? Dan is deze privé bioscoop perfect voor jullie! Verras je partner met een heerlijk avondje bioscoop voor jullie alleen.

Authentiek

Deze bioscoop heeft een sfeer waar je u tegen zegt. Het is een authentieke bioscoop met stoelen uit de vroegere Cinetone Studios. Tijdens deze leuke ervaring zijn er rozenblaadjes op een rode loper en kaarslichtjes. Daarnaast kun je lekker genieten van popcorn en een drankje naar keuze. Dit verblijf duurt twee uur lang en kost €99,-, dus genoeg tijd voor jullie quality time. Hoe romantisch.

privé bioscoop

Filmaanbod

Er is genoeg keuze aan films. Van all time favorites tot wat er op dat moment in deze bioscoop draait. Je hebt genoeg keuze uit allerlei geweldige titels. Van The Notebook tot Bad Moms, het assortiment is erg breed. Je kan daarnaast ook je eigen film meenemen op DVD of Blu-Ray.

privé bioscoop

Locatie

Deze bioscoop is te vinden in Zwanenburg, dichtbij Amsterdam. Heel erg centraal en makkelijk te bereiken! Dit leuke uitje voor twee kost €99,-. Laat je romantische getaway maar beginnen.

Meer datetips:

Dé tip voor een succesvolle eerste date

Zo houd je het spannend: 5 tips voor sexy date night

Zo zoek je de spanning op in deze donkere dagen

Beeld: Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy